Vlado Georgiev najviše zaradio za doček

Izvođači koji su nastupili na dočeku 2013. godine na Trgu slobode, podelili su honorar u visini od sedam i po miliona dinara.
Izvođači koji su nastupili na dočeku 2013. godine na Trgu slobode, podelili su honorar u visini od sedam i po miliona dinara.

Kulturni centar grada Novog Sada je na portalu javnih nabavki objavio ugovore sa svim izvođačima, a najviše novca je dobio pevač Vlado Georgiev 2,9 miliona dinara.

Nastup Sergeja Ćetkovića je koštao 2,3 miliona, a hor Viva Vox i instrumentalista Slobodan Trkulja su dobili po 1,1 milion dinara.

Koliko je ukupno utrošeno za organizaciju dočeka nije poznato, a gradonačelnik Miloš Vučević i direktor KCNS Andrej Fajgelj su naveli da će troškovi sa sve honorarima izvođačima biti oko 17 miliona dinara. Iz budžeta grada je za troškove dočeka planirano ukupno 30 miliona dinara.

  • 09.01.2013 10:22
    Sramota
    Čitam članak o honorarima i NE VERUJEM SVOJIM OČIMA!!
    Volim Vladine i Sergejeve pesme, ali ovolike svote su me osvestile i verujem da mi njihova muzika neće više predstavljati zadovoljstvo. Sve mogu da razumem ali verujem da se moglo kupiti bar dve garsonjere, možda pet kuća na periferiji, bar dva vrtića , nekoliko lečenja za bolesne...i ko zna šta već.
    Ne ...ovo je prosto nešto što razumna osoba ne može da svari...Stidi se Novi Sade što rasipaš novac individuama...
  • JAZZ

    08.01.2013 16:31
    Zaista besmisleno bacanje novca. Prvi doček na trgu je bio uz muziku koja je puštana sa razglasa i bilo je sjajno...čaja,kuvanog vina i igranja i zezanja...
    Zaista novac treba pametnije koristiti.
    Slaba vajda od zvezde kaja kasni na nastup i sl. Nije pošteno prema gradjanima koji su došli na trg..
  • 08.01.2013 15:38
    BARBA
    Ne mogu da prežalim što sam izabrala Trg u Novom Sadu za doček Nove Godine. Znači iz Zrenjanina smo, po magli, zapucali da slušamo Vladu i Sergeja. Organizacija dočeka bila je katastrofalna, nikada goroj nisam prisustvovala. Posle 8 dana još uvek sam pod lošim utiskom. Doduše od ovih izvođača balada nije se moglo ni očekivati neka dinamika ali organizator osim južnjačkih pevača ništa toplo nije ponudio - ni čaj. Naprednjaci, ako već želite da zamažete narodu oči ne mojte tako transparentno da licitirate sa honorarima pevača. Trebali ste da angažujete menadžera - Sašu Mirkovića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti