Turnir u društvenim igrama u Radio kafeu

U Radio kafeu se u subotu 12. januara održava turnir u društvenim igrama.

U Radio kafeu se u subotu 12. januara održava turnir u društvenim igrama u organizaciji mladih Pokreta gorana "Kentaur".

Takmičarski deo u čiji sastav ulaze igre Čoveče ne ljuti se, Bang, ru daemi, tablić, šah i potapanje podmornica će biti organizovan u više krugova, a za najbolje su obezbeđene nagrade.

Netakmičarski deo, u kom će se igrati Riziko, Monopol, poker i jamb biće postavljen za one koji bi da se druže bez pritiska takmičenja.

Oba dela takmičenja nadgledaće tim sudija koji će pobednike birati prema utvrđenim pravilima. Kotizacija za takmičarski deo je 100 dinara, a prijave se primaju u kancelariji Pokreta gorana ili preko on-line formulara na fejsbuk stranici "Kentaura".

Početak turnira je u 18.30h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti