Dom zdravlja "Bulevar" se ne zatvara

Građani sa teritorije Mesne zajednice "Stari grad" pokrenuli su peticiju protiv zatvaranja ambulante "Bulevar", na Bulevaru Mihajla Pupina.

Građani sa teritorije Mesne zajednice "Stari grad" pokrenuli su peticiju protiv zatvaranja ambulante "Bulevar", na Bulevaru Mihajla Pupina i predali je Komisiji za predstavke i predloge Skupštine grada.

Kako navode u obrazloženju peticije "oni su nezvanično informisani da sledi zatvaranje pomenutog Doma zdravlja, što bi njima predstavljalo značajan problem i pogoršanje kvaliteta života".

Međutim, iz Doma zdravlja ističu da nema govora o tome da se zatvori najstariji objekat pomenute zdravstvene ustanove, kao i da peticija nije validna, jer nema ni pečat, ni potpis nadležnog iz Mesne zajednice.

- Svi lekari u ambulanti "Bulevar" imaju dovoljan broj opredeljenih pacijenata, te ne postoji nijedan realan razlog da bi se taj objekat zatvorio. O ovome ne postoji ni ideja, a kamoli realizacija - istakao je pomoćnik direktora Doma zdravlja Oliver Stojanov.

  • novosadjan

    12.01.2013 14:39
    kad vlasti nesto demantuju sigurno ce biti suprotno videcemo
  • Name

    11.01.2013 18:16
    Destrukcija
    Prica se, da ce vlasti rusiti Zmaj Jovinu i Dunavsku da bi tajkuni gradili sarene zgrade tajkunare,pune malih minijaturnih stancica i trzne centre,pune artikala istih kao i u ostalim trznim centrima. Najgori snovi se ostvaruju - zar ne?
  • Lusi NS

    11.01.2013 12:50
    Kome se,od novopečenih bizMismena dopala lokacija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti