Za obnovu Spensa 53 miliona

Uprava Spensa i Grad Novi Sad će u tekućoj godini za obnovu ovog objekta izdvojiti 53 miliona dinara.
Uprava Spensa i Grad Novi Sad će u tekućoj godini za obnovu ovog objekta izdvojiti 53 miliona dinara.

Samo popravka sanitarnih čvorova će koštati gotovo šest miliona, dok će duplo manje biti utrošeno za popravku ulaza, kako bi se što bolje održavala temperatura u objektu.

U upravi Spensa navode da će posebnu pažnju posvetiti smanjenju potrošnje struje, a to podrazumeva radove na elektroinstalacijama i remontu trafo-stanice, koji će koštati ukupno 5,5 miliona.

Planirano je i postavljanje nove audio vizuelne opreme, kompjutera i komunikacionih sredstava neophodnih za održavanje velikih manifestacija, a u planu je i više puta najavljivano otvaranje supermarketa.

  • aca

    15.01.2013 12:11
    Napokon
    A bice i to nadam se ubrzo, ako je nekome potrebam remont neki i renoviranje onda je to Spens, svaka cast.
  • amoniman

    14.01.2013 18:07
    Kakvi čvorovi i električne instalacije, sve će to da ode u privatne džepove političkih funkcionera!!!
  • obican gradjanin

    13.01.2013 13:12
    Mali osvrt.....
    Sta je sa krovom? Na koji godinama kukaju?
    Niko da se seti da pomene to pitanje. Odjednom im smeta trafo stanica? Sta mogu u njoj da promene? Da stave kinesku elektro robu koju ce racunati po cenama Nemacke ili neke druge... A da spomenem i sistem grejanja, ventilacije i podotovo rasvete! Znamo svi da postoje novi sistemi reflektora sa led diodama koji traju mnogo duze od bilo kojih, a cena je za nijansu skuplja ( ali se na dugorocnom periodu i te kako isplati ). A da spomenem i te famozne sanitarne cvorove.... Za predhodno renoviranje svlacionica je UKRADENO MILIONA I MILIONA dinara a to niko ne spominje? Pa sada nova kradja samo od drugih foteljasa koji opet pune sopstvene i partijske sefove... A nama sipak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti