Razbijeno staklo na prostorijama LSV

Nepoznate osobe razbile su noćas staklo na ulaznim vratima zgrade u kojoj su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Novom Sadu, kažu u toj stranci.

Nepoznate osobe razbile su noćas staklo na ulaznim vratima zgrade u kojoj su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Novom Sadu, kažu u toj stranci.

Zgrada u kojoj su Glavni odbor LSV-a, kancelarije svih funkcionera, kao i prostorije Gradskog odbora nalazi se u centru grada, na Trgu mladenaca.

O incidentu je obaveštena novosadska policija.

Prostorije LSV-a često su bile meta vandala u poslednjih nekoliko meseci, a najviše štete naneto je stranačkim prostorijama u Pančevu i Sremskim Karlovcima.

  • SRBIJA

    14.01.2013 11:32
    Aktivisti ekstremističkog pokreta "SNP Naši" iz Novog Sada sinoć su ispred prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine na Trgu mladenaca spalili zastavu Vojvodine.

    Oni su se time javno pohvalili medijima poslavši fotografiju nagorele i pocepane zastave koja je okačena na vrata prostorija partije u Železničkoj ulici.
    "Ovom akcijom želeli smo da pružimo podršku svom aktivisti Stefanu Petroviću koji je osuđen na 15 dana zatvora zbog paljenja tzv. zastave Vojvodine ali i da pokažemo da ćemo nastaviti kampanju protiv autonomaša. Ostatke zastave poznatije kao "Čankova krpa" okačili smo kao novogodišnju čestitku"
  • Ligash

    13.01.2013 22:23
    Pozdrav
    To se Jerkovka smao pozdravila sa bivsom strankom :)
  • Grlica

    13.01.2013 19:06
    To uopste nisu VASA vrata tj ligaska nego ulazna vrata zgrade
    Nije Liga centar sveta! Neko malo popio u kafani pored pa zaneo u prozor ulaznih vrata a ligasi odmah okrenuli na sebe da su oni zrtve ko i uvek
    il je am canak caknuo staklo stapom malko
    cisto da ima cime da skrene paznju za golubice koja mu je odleprsala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti