15.000 Novosađana na dočeku Srpske nove godine

Na Trgu slobode sinoć je organizovana proslava dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru kojoj je prisustvovalo oko 15.000 Novosađana.

Na Trgu slobode sinoć je organizovana proslava dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru kojoj je prisustvovalo oko 15.000 Novosađana.

Svirku su oko 21h otvorili mladići iz novosadskog tinejdžerskog benda "Uvertira", a građanima je deljeno kuvano vino.

Potom su Novosađani imali prilike da slušaju etno grupe "Rođenice" i "Zvuci sa kamena", bend "Apsolutno romantično", a Nova godina dočekana je uz "Garavi sokak" i vatromet. Za kraj večeri nastupila je "Amajlija".

Gradonačelnik Miloš Vučević zahvalio je svim izvođačima i tehnici što ceo događaj nije koštao ni dinara. "Pokazali smo da i bez ijednog utrošenog dinara možemo napraviti pravi spektakl i lep ugođaj Novosađanima", rekao je Vučević, dodajući da se nada da će proslave Nove godine po julijanskom kalendaru postati tradicija u Novom Sadu.

  • zira

    19.01.2013 14:07
    Super
    Bilo odlicno, bas za nista, za nikakve pare docek bio pravi, odlicno uradjeno.
  • zira

    15.01.2013 11:33
    Odlicno
    Svaka cast gradskoj vlasti na odlicnom doceku, a bitno je i to da ih nista nije kostalo, tako se radi. Bravo.
  • Gillan

    15.01.2013 06:51
    re @Gillan
    Dragi nepotpisani, da si pravi Novosadjanin, znao bi da mi oduvek znamo da crkva Imena Marijinog nije katedrala ali je ODUVEK zovemo katedrala. Ufatio si se za pogresnu kvaku. Poenta mog pitanja u spornoj recenici ti je promakla, rekao bih namerno,al nema veze.
    Navikao sam da se takvi kao ti fataju za gluposti kad im istina ne prija. A istina je da crkva Imena Marijinog zaista krije pogled na Fajgeljev bunker i da cirilicaro sada imaju gaaaadan problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti