Danas prazne kancelarije, ne naplaćuje se ni parking

Po preporuci Vlade Srbije danas ne rade skoro svi zaposleni u državnim firmama i manji deo privatnika, a kao razlog za odmaranje navedeno je da građanima treba omogućiti da prvi dan pravoslavne nove godine praznuju kao neradni.

Po preporuci Vlade Srbije danas ne rade skoro svi zaposleni u državnim firmama i manji deo privatnika, a kao razlog za odmaranje navedeno je da građanima treba omogućiti da prvi dan pravoslavne nove godine praznuju kao neradni.

Tako "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje, ali će biti dežurna "Pauk služba".

Autobusi Gradskog saobraćajnog voze po redu vožnje za subotu.

Šalteri Gradske uprave u Gradskoj kući danas ne rade, blagajne Informatike rade do 13 sati, a šalteri Elektrovojvodine do 12h.

Pošte rade redovno, osim onih koje se nalaze u šalter salama pojedinih ustanova i koje će biti otvorene u skladu sa radnim vremenom tih ustanova.

U vrtićima "Radosnog detinjstva" važi raspored kao za vreme zimskog raspusta.

Lekari opšte medicine dežuraju do 20 časova u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka 19, dok pedijatri 24 sata rade u Rumenačkoj 102.

Ekipe kućnog lečenja dežuraju do 20 časova, a patronažna služba do 13.30. Kol centar ne radi danas.

  • Bolero

    14.01.2013 10:43
    valja i odmoriti.
    Sinoc je bilo fenomenalno na trgu,danas treba odmoriti ipak a od sutra u nove radne pobede!
    Srecna nova godina svima!
  • 14.01.2013 10:03
    Viša kasta ne radi
    Pripadnici više kaste u Srbistanu danas ne rade.
    Mi, pripadnici niže kaste, naravno, radimo.
    Pošto celu noć nismo spavali jer je bila proslava kod komšije, a u ponoć smo se podsetili bombardovanja nato pakta 1999., kada smo ujutro jedva ustali u 6.30h
    i došli na autobusku stanicu da sačekamo autobus, saznajemo da autobusi ne idu kao da ja radni dan, pa platimo taksi da bi stigli do posla, iako nam je ipak lakše kada vidimo da na autobusu umesto Rumenka piše Детелинара.
    Auto se bojimo da parkiramo na poslu, da nam ne bi lopov probušio razervoar sa gorivom u ukrao benzin.
    Ako pozovemo policiju na 92, da javimo da nam je neko ukrao benzin, telefon zvoni u prazno (ne daj Bože da nam automat javi da treba da zovemo 192). OK, onda shvatimo da treba da pozovemo 192. Kada dobijemo 192 i kažemo da su nam u petak ukrali benzin iz kola ljubazni policajac nas sve ispita (ko smo i šta smo), malo nas izgrdi što nismo odmah javili, pa nam na kraju kaže da zovemo na drugi broj telefona (naravno, njemo smo džaba objašnjavali i davali informacije). Na drugom broju telefona kažu da zovemo na treći broj telefona. A onda nam tamo kažu da dođemo da prijavimo krađu, ali ne danas, jer danas nije radni dan.

    Sretna vam Nova godina :)
  • 14.01.2013 09:43
    Tetka, pa tako ti svejedno jel pijes kafu, pusis i prasis po internetu - na poslu ili kod kuce. Kako je tuzno sto neki ljudi znaju samo za pojam "biti na poslu" i misle da je to isto sto i "raditi".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti