Osude paljenja vojvođanske zastave i pretnje NVO

Vojvođanski zvaničnici, odbori Demokratske stranke i Srpskog pokreta obnove i nevladine organizacije danas su najoštrije osudili najnovije izlive ekstremizma u Novom Sadu od strane aktivista SNP Naši.
Vojvođanski zvaničnici, odbori Demokratske stranke i Srpskog pokreta obnove i nevladine organizacije danas su najoštrije osudili najnovije izlive ekstremizma u Novom Sadu od strane aktivista SNP Naši.

Potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov najoštrije je osudio paljenje vojvođanske zastave i pretnje nevladinim organizacijama i pokret SNP Naši nazvao "najvećim izdajnicima".

Vrebalov je u saopštenju za javnost pozvao nadležne da kazne one koji prete i poručio im da će ih u suprotnom smatrati saučesnicima.

DS je u saopštenju za javnost naveo da spaljivanje zastave Vojvodine i isticanje liste za "odstrel" u trenucima duboke ekonomske krize dodatno ugrožava bezbednost i miran život građana Vojvodine.

SPO je ocenio da spisak "antisrpskih medija i nevladinih organizacija" koji su istakli aktivisti SNP Naši "predstavlja povampirenje fašizma, protiv kojeg se SPO uvek borio".

Nevladina organizacija Vojvođanski građanski centar upozorio je na opasnost činjenice da se opet pojavljuju spiskovi organizacija, medija i pojedinaca koji se etiketiraju kao strani agenti, i zbog toga zatražio da im se zabrani rad i ograniče ustavom zagarantovana prava.

  • Samo kazem

    16.01.2013 08:54
    Mene i dalje zanima gde je to staklo sto je navodno razbijeno pre neki dan na vratima ligaskim
    Kolko ja vidim ova vrata nemaju staklo....
    uppps ligasiii
  • pera

    16.01.2013 07:51
    ponavljanje
    treba da odu na Kosovo pa tamo da se kur.. !!! mozda se prepadnu pa odustanu od nezavisnosti !!!
  • goga

    15.01.2013 20:10
    paljenje zastave
    za ,,nsgamad,,-gospodine u ovoj kafani treba napraviti fajront mislim da smo svi zajedno suviše opijeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti