Jelić novi pomoćnik gradonačelnika

Predsednik novosadskog odbora SPO-a Vladimir Jelić postavljen je za pomoćnika gradonačelnika Miloša Vučevića, potvrđeno je Radiju 021 u Gradskoj kući.
Predsednik novosadskog odbora SPO-a Vladimir Jelić postavljen je za pomoćnika gradonačelnika Miloša Vučevića, potvrđeno je Radiju 021 u Gradskoj kući.

Podsetimo, Jelić je u decembru podneo ostavku na mesto direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" iz, kako je naveo, moralnih razloga jer se ispostavilo da je u proteklih nekoliko godina zapošljavao svoju suprugu u preduzećima u kojima je bio direktor.

On je tokom prethodne četiri godine bio direktor JKP "Toplana", proteklog leta postavljen je za direktora "Zavoda za izgradnju grada", da bi dolaskom na vlast koalicije okupljene oko SNS, podelom izbornog plena, dobio direktorsku fotelju u "Vodovodu".

Kako za 021 kažu u kabinetu gradonačelnika, za mesto pomoćnika se ne raspisuje konkurs i gradonačelnik ima pravo da po sopstvenom nahođenju izabere svoje najbliže saradnike. Ovim imenovanjem Vučević je ispunio kvotu od pet pomoćnika, koliko mu je dozvoljeno prema zakonu.

Imenovanje Jelića je usledilo neposredno nakon što je gradonačelnik pre nekoliko dana promenio dotadašnjeg pomoćnika za privredu Dragana Dunčića, umesto koga je imenovan član Jedinstvene Srbije Bojan Torbica.

Vučević od ranije kao pomoćnike ima Milana Gologožu zaduženog za privredu, Vanju Vučenovića i Vladimira Stojkovića koji nisu direktno zaduženi ni za jednu oblast. (V. K.)

Komentari 117

  • @Yeti

    19.01.2013 09:02
    I ne samo sedam
    Sasvim slobodno i bez oklevanja dodajte tamo jos koji.
  • Manja

    18.01.2013 15:56
    @Manja - Jelic legenda - Da ne bude iznenadjenja!
    verovatno si u pravu. lakse je tebi zuljati prste na kompu po ceo dan baveci se jelicem i njegovim zivotom, nego meni zuljati fotelju po ceo dan...
    a sta ces, zivot ... ;)
  • Nikad vise

    18.01.2013 15:22
    SNS slobodno moze da zaboravi moj glas i svih mojih koje poznajem....
    Vucevic se okruzuje kriminalcima lopovima i beskorisnim likovima bez radnog staza i sa kupljenim diplomama uvlakacima i ulizicama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti