DDOR: "Osiguranje se ne sme nametati"

Svi Novosađani koji su u bili osigurani kod DDOR-a preko računa Informatike i dalje će biti pokriveni i njihova zaštita neće se prekidati uprkos tome što na poslednjem računu nije bilo stavke za uplatu ovog osiguranja, saznaje Radio 021 u ovoj kompaniji.
Svi Novosađani koji su u bili osigurani kod DDOR-a preko računa Informatike i dalje će biti pokriveni i njihova zaštita neće se prekidati uprko stome što na poslednjem računu nije bilo stavke za uplatu ovog osiguranja, saznaje Radio 021 u ovoj kompaniji.

Kako nam je rečeno u DDOR-u, građani će tokom narednih nekoliko dana od svoje osiguravajuće kuće dobiti pismo sa preciznim uputstvima. Generalni direktor DDOR-a Kristijan Oto Neu, kaže da su pregovori ove kompanije sa Informatikom u toku i da se on nada da će se stavka DDOR-a ponovo naći na računu, ali da za sada ništa nije dogovoreno.

"Distribucija osiguranja putem računa objedinjene naplate je vrlo razumna stvar. Ona omogućuje da šira javnost dobije pristojno osiguranje po niskoj ceni. Cena za potrošača je niska, zbog toga što ovaj način distribucije omogućuje osiguravajućoj kompaniji da posluje sa mnogo nižim troškovima distribucije i administracije", objašnjava Neu za 021.

Prema njegovim rečima, taj način distribucije ima smisla i DDOR Novi Sad ga je praktikovao u Novom Sadu više od 17 godina bez pritužbi i nesporazuma. Neu dodaje da potrošač ima pravo da sam odluči da li želi da kupi osiguranje ili ne, te da je protivzakonito tu stavku sabirati sa komunalnim troškovima. (V. K.)

  • lane

    23.01.2013 20:55
    sve mi ovo mirise na spin ddor-a. dok je njihovo osiguranje islo uz racun niko nije potezao ovu temu. sve mi se cini da neko ne zeli da se odrekne svog dela kolaca u celoj prici.
  • joka

    23.01.2013 20:04
    zlu ne trebalo
    Ja cu placati ovo osiguranje ko sto sam placala i prethodno. Ovde je samo problem sto DDOR gubi monopol. Nije mi vazno ko me osigurava sve dok ce taj neko da zaista pokrije mogucu stetu.
  • lale

    23.01.2013 19:41
    kako lako
    A zasto nam je onda nametnuto DDOR osiguranje. Dok su imali monopol niko se nije bunio a sad odjednom svi skocise da se bune. Zaludan smo mi narod nema sta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti