Obijali kola na Limanu i Vidovdanskom naselju

Novosadska policija je juče nakon krađe uhvatila Novosađanina A.G. (32).
Novosadska policija je juče nakon krađe uhvatila Novosađanina A.G. (32).

On se tereti da je na parkingu u Balzakovoj na Limanu razbio prozore na "fordu" i "mercedesu" i ukrao iz njih muzičke uređaje, zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava.

Istog dana policija je u ulici Đoke Mijatovića u Vidovdanskom naselju neposredno nakon krađe uhvatila Novosađane J.L. (21), B.M. (20) i D.M. (19) koji su obili jedan "bmw" i iz njega ukrali zvučnike.

  • mare

    24.01.2013 10:48
    Srbija
    zasto ne objavite puna imena i prezimena tih lopova? Da ceo grad zna ko krade, obija itd.
  • Buba

    23.01.2013 07:51
    Rad, rad...
    Uključiti ih čim pre u JKP Čistoću da tresu kontejnere i čiste grad od ujutru do uveče.., da sagledaju kako je teško zaraditi dinar i kupiti npr. auto! Mislim da bi prestali uništavati tuđu imovinu.
  • Миле

    22.01.2013 20:31
    и опет
    Душанов законик. И биће мање"добро познат полицији".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti