Albanski hakeri srušili sajt KCNS, Fajgelj optužio medije i opoziciju

Albanski hakeri sinoć su oborili sajt Kulturnog centra Novog Sada, a direktor ove ustanove Andrej Fajgelj kaže za 021 da je pomenuti incident posledica "negativne kampanje protiv obeležavanja Novosadske racije".
Albanski hakeri sinoć su oborili sajt Kulturnog centra Novog Sada, a direktor ove ustanove Andrej Fajgelj kaže za 021 da je pomenuti incident posledica "negativne kampanje protiv obeležavanja Novosadske racije".

Prema njegovim rečima, napadu albanskih hakera prethodila su saopštenja donedavno vladajućih stranaka da je novi logotip KCNS kukasti krst, i pravljenje novih, "pogrdnih" reči od njegovog prezimena od strane vodećih novosadskih medija.

"Nedavno sam izrazio strah da će se napadi nastaviti i dok Novi Sad bude obeležavao godišnjicu stradanja u Raciji. Nažalost, strah je bio opravdan jer je dan obeležavanja počeo napadom. U 12:02 je oboren sajt KCNS i na njemu je postavljena mapa velike Albanije", kaže Fajgelj.

Problemi nastali hakovanjem otklonjeni su jutros oko 8h. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • Jedan od

    28.01.2013 09:04
    Uredno
    platite administratora da rada na kvalitetnoj izvedbi internet prezentacije i tako resite problem iste kao i platu jednog nezaposlenog.
    Albanski hakeri... Hakovan, obezglavljen, difejsovan. Amaterizam!
  • G

    23.01.2013 19:33
    @replika - svojim komentarom ste me potpuno uverili da sam pogrešio. Nedvosmisleno ste dokazali da postoji osnovana sumnja da su lica u KCNS ovo uradila sama sebi.
    Nije neuobičajeno da mentalno oboleli pridaju sami sebi značaj, što je ponašanje koje ovde patološki ispoljavate. Ja i dalje očekujem jedan jedini argument koji govori u prilog prethodnim "nepristrasnim" komentatorima da su lica u KC odgovorna za počinjeno delo. Jedan jedini.
    A ako vam se toliko kopa po komentarima, ne zaboravite da me po starom "vojvođanskom" običaju nazovete klerofašistom i četnikom zato što nemate nijedan argument da vam potkrepi lupetanje, pa onda još malo zakukajte ako vas neko nazove fašistom..
  • -

    23.01.2013 19:28
    -
    e, a da je sajt bio na latinici ne bi ga dirali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti