Ljubica Srđanov prešla u pokrajinsku prosvetnu inspekciju

Smenjena načelnica gradske prosvetne inspekcije Ljubica Srđanov počela je juče da radi u pokrajinskoj inspekciji.
Smenjena načelnica gradske prosvetne inspekcije Ljubica Srđanov počela je juče da radi u pokrajinskoj inspekciji.

"Tačno je da sam po pozivu ljudi iz Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje prešla u njihovu prosvetnu inspekciju i od juče sam zvanično tamo zaposlena", rekla je Srđanov za Novosti.

Ona je dodala da je prezadovoljna što je, posle bure koju je izazvala njena smena, neko prepoznao njenu stručnost i što će biti angažovana u školama na području cele Vojvodine.

Ljubica Srđanov je krajem prošle godine tajno razrešena sa mesta načelnice novosadske prosvetne inspekcije, a gradski čelnici sve do današnjeg dana nisu dali konkretne razloge za njenu smenu.

Vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave za obrazovanje Branko Novaković rekao je samo da ima pravo da bira svoje saradnike.

  • Vladan

    26.01.2013 10:03
    @PO KONKURSU
    Čoveče šta ti čitaš??? Ljubica Srđanov je smenjena sa mesta načelnice gradske prosvetne inspekcije a ne OTPUŠTENA!!! To znači da više nije bila načelnik već ''običan'' inspektor!! Odn. to znači da je i dalje bila zaposlena u gradskoj prosvetnoj inspekciji kada je po ''pozivu'' (što nigde ne postoji - ja sam pravnik pa mi veruj) prešla u pokrajinsku inspekciju. Dakle tvoje prozivanje da drugi nešto ne znaju i da nisu pročitali ne stoji. Na kraju sam ispadneš neznalica ili ''pametnjaković''!
  • -

    24.01.2013 22:51
    -
    ovako moze da se oblaci lepa lukic a ne pokrajinska prosvetna inspektorka
  • ja

    24.01.2013 20:41
    au
    re anonimus-@E baš je stručna

    malo ću da skrenem sa teme, tebi sigurno nije predavala prof. Ljubica Srđanov, jer da jeste znao bi ili znala bi da se DA LI JE piše ODVOJENO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti