Poziv za učešće na Fejsbuk pesničkom festivalu

Četvrti evropski Fejsbuk pesnički festival održaće se 2. i 3. marta u Novom Sadu, najavili su organizatori koji su pozvali pesnike iz svih evropskih zemalja da učestvuju na festivalu.

Četvrti evropski Fejsbuk pesnički festival održaće se 2. i 3. marta u Novom Sadu, najavili su organizatori koji su pozvali pesnike iz svih evropskih zemalja da učestvuju na festivalu.

Pravo učešća imaju svi koji pišu poeziju. Učesnici se prijavljuju do 14. februara do kada je potrebno da pošalju jednu neobjavljenu pesmu na maternjem jeziku i lične podatke na mail: fejsbukfestival@gmail.com.

Organizatori 4. Fejsbuk festivala, Banatski kulturni centar (BKC) i Novosadski sajam, zamolili su pesnike da u svojim prijavama navedu da li će prisustvovati festivalu ili će učestvovati preko Fejsbuka. Pesnici koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju festivalu moći će da učestvuju virtuelnim putem preko Fejsbuka postavljanjem svoje pesme na zidu stranice Festivala koja glasi: Evropski Fejsbuk pesnički festival.

Poslate pesme biće objavljene u zajedničkom zborniku radova učesnika festivala u izdanju BKC-a, kao elektronsko izdanje, a pesnik najbolje pesme o kojoj će odlučivati žiri BKC-a biće nagrađen objavljivanjem nove pesničke knjige u izdanju BKC.

Četvrti pesnički festival biće emitovan uživo na internet adresi www.bkc.devbin.org.

  • tst

    29.01.2013 21:48
    Pesnički festival :)
    Al će da sevaju pesnice :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti