Besplatan ulaz na sajam knjiga

Na Salon knjiga, Izložbu umetnosti, kao i na Sajam obrazovanja ulaz za posetioce biće besplatan, najavljuju iz Novosadskog sajma.

Na Salon knjiga, Izložbu umetnosti, kao i na Sajam obrazovanja ulaz za posetioce biće besplatan, najavljuju iz Novosadskog sajma.

Na Salonu knjiga biće, između ostalog, dodeljena književna nagrada "Laza Kostić". Na Sajmu obrazovanja predstaviće se srednje škole i fakulteti državnog i privatnog sektora, a izlagači na Izložbi umetnosti predstaviće dela različitih likovnih pravaca.

Salon knjiga i Izložba umetnosti biće održani od 28. februara do 5. marta, dok će Sajam obrazovanja trajati od 28. februara do 2. marta.

  • Ns time

    29.01.2013 14:06
    sta je pravi popust
    Imala sam priliku da se uverim sta je pravi popust knjiga boraveci skoro u Londonu.Kad je popust u regularnim knjizarama to znaci da klasici kostaju oko 2 funte( po jucerasnjem kursu-to je oko 280 dinara), a na primer istorijske oko 1 funte-140 dinara.Knjigu o diinastiji Tjudor kupila sa za 99 penija.Osim hronoloskog pregleda, slika vladara, biografskih podataka, knjiga sadrzi i detalje kakvih nema u enciklopedijama.Kada se nasi izdavaci dovedu pameti jednog lepog dana, tada nece biti nas kupaca jer ko god se imalo razume u izdavastvo zna da ovakve pljacke kao kod nas nema u Evropi.
  • Sajam knjiga

    27.01.2013 15:17
    je besplatan
    iz jednog jedinog razloga: Prosto nemaju razlog zašto da naplate ulaz.
  • 27.01.2013 01:09
    Da li ste svesni
    da knjiga u ovom trenutku nije primamljiva teen-agerima?!? A za one kojima jeste, hajde ih primamite da dodju i pogledaju knigu koju su odavno proitali, u originalua .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti