Zbog kvara na trafostanici Naselje i Detelinara ostali bez struje

Usled kvara na provodnom izolatoru na trafostanici Novi Sad 5, danas su nešto pre 17 časova bez struje ostali stanovnici Novog naselja, Detelinare i Nove Detelinare.  
Usled kvara na provodnom izolatoru na trafostanici Novi Sad 5, danas su nešto pre 17 časova bez struje ostali stanovnici Novog naselja, Detelinare i Nove Detelinare.

 

"Intervencijom dežurnih ekipa "Elektrodistribucije Novi Sad" kvar je otklonjen nakon čega je u 17:39 časova počelo postepeno uključenje onih koji su ostali bez napajanja", navodi se u saopštenju Elektrodistribucije.

Potpuna normalizacija napajanja bila je u 17:48 časova.

  • 28.01.2013 08:55
    Osiguranje
    Ukoliko je došlo do štete na električnim uređajima, usled kvara na elektroenergetskoj mreži ili elektroenergetskom postrojenju, građani imaju pravo da podnesu odštetni zahtev nadležnoj elektrodistribuciji. Kompletna mreža i postrojenja na teritoriji cele Elektrovojvodine su osigurani, tako da će svaka nastala i utvrđena šteta usled kvara biti nadoknađena od strane osiguravajuće kompanije.
  • 27.01.2013 21:41
    @Anonimus
    Platiće distribucija, naranvo, ko što uvek plati. Mislim da imaš čak formular na sajtu im, pa potraži.
    A šta je skarabudženo, šta ne - to mi se ne čini da si stručan da proceniš.
  • jovana

    27.01.2013 19:14
    Na Detelinari nema ni grejanja otkako je struja nestala drugi put, pretpostavljam da ge nece ni biti do sutra i radujem se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti