Godišnjica Novosadskog pozorišta, direktor najavio povlačenje

Direktor Novosadskog pozorišta Šandor Laslo najavio je da će se povući sa te funkcije, iz zdravstvenih razloga.

Direktor Novosadskog pozorišta Šandor Laslo najavio je da će se povući sa te funkcije, iz zdravstvenih razloga.

Laslo je na sinoćnoj proslavi 39. rođendana tog teatra zahvalio glumcima na poverenju, a oni mu uzvratili i poručili da je ta saradnja bila vredna truda i rada, i "svakog sata provedenog na probama".

- Novi Sad slobodno može da se ponosi svojim pozorištem, a ostali hramovi boginje Talije od ovog pozorišta imali bi mnogo toga da nauče. Želim vam mnogo premijera, još više turneja i kao najbitnije želim vam dugovečnost - kazala je članica Gradskog veća za kulturu Milanka Brkić.

U jednočasovnom programu, u režiji Zoltana Puškaša, glumci Novosadskog pozorišta, uz saradnju studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu te članova Đačke scene "Iskrice", referišući se na film "La Bal", kroz ples i songove propitivali sve lavirinte muško-ženskih odnosa. Uz podsećanje na prvu premijeru Novosadskog pozorišta "Ujvideki sinhaz" koja je bila 27. januara 1974. godine, a oslanjajući se na postojeći muzički repertoar, u programu su prikazani noviteti koje je publika nagradila ovacijama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti