DDOR osiguranje ponovo na računima "Informatike"

JKP "Informatika" potpisala je novi ugovor sa osiguravajućom kućom DDOR, čime je nastavljena 17-godišnja saradnja, a Novosađanima će od sada na raspolaganju biti ponude tri osiguravajuće kuće.
JKP "Informatika" potpisala je novi ugovor sa osiguravajućom kućom DDOR, čime je nastavljena 17-godišnja saradnja, a Novosađanima će od sada na raspolaganju biti ponude tri osiguravajuće kuće.

Prema rečima direktora "Informatike" Dejana Čelara, građani će moći da biraju između više osiguravajućih kuća što će doprineti kvalitetu usluga koje im se nude.

"Kada govorimo o osiguranju, jedino što obezbeđuje kvalitet i izvrsnost je konkurencija, odnosno ravnopravna tržišna utakmica. DDOR je osiguravajuća kuća koja će od sada imati najviše proizvoda na računima objedinjene naplate, čak tri. To su osiguranje imovine, porodično osiguranje i osiguranje hitnih kućnih popravki", kaže Čelar.

On je rekao da će postojanje više ponuđača osiguranja omogućiti istinski ravnopravan tretman svih pružalaca usluga i servisa. Dodao je da se radi i na unapređenju kol centra, pa će tako svi građani moći pozivom na broj "Informatike" da otkažu, pokrenu ili promene pružaoca ove usluge.

Kako kaže Čelar, ubuduće će sve ponude osiguranja biti odvojene od stavki komunalnih usluga, kao što je to bio slučaj do sada.

Direktor DDOR-a Kristijan Oto Noj, rekao je da je distribucija osiguranja putem računa objedinjene naplate vrlo razumna stvar, koja omogućuje da šira javnost dobije pristojno osiguranje po niskoj ceni.

Prema njegovim rečima cena za potrošača je niska zbog toga što ovaj način distribucije omogućuje osiguravajućoj kompaniji da posluje sa mnogo nižim troškovima distribucije i administracije.

  • xxx

    06.04.2013 05:29
    @Mirko I Slavko - moze neka informacija o tome ka
    Račun je najbolje otići i platiti na njihovom (Informatikinom) šalteru kažete vaše ime ili na čije ime dobijate račun napomenete da nećete nikakvo osiguranje (pošto svakog meseca prikače neko super novo)- ni DDOR, ni UNIQA, ni DELTA GENERALI i oni vam na kompjuteru odštampaju novi račun umanjen za navedene iznose i platite manju sumu. Tako ja uplaćujem evo već treći mesec, jer svakog meseca imam neke talično ubačene stavke na računu.
  • 01.02.2013 10:50
    Нећемо конкуренцију, хоћемо ДДОР монопол. Живела Италија!
  • 31.01.2013 12:42
    Ja sam to placala ali vise necu, posto uopste ne razumem sta placam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti