Otrovan još jedan pas?

Telo jednog psa za kojeg se sumnja da je otrovan, pronađeno je juče u Limanskom parku.
Telo jednog psa za kojeg se sumnja da je otrovan, pronađeno je juče u Limanskom parku.

Prema nezvaničnim informacijama, beživotno telo psa su odneli radnici "Čistoće", a čeka se rezultat analize kaoja će potvrditi da li je pas zaista otrovan.

Radnici "Ciklonizacije" su u sredu proverili ceo ovaj park, ali u njemu nije nađen otrov. Prema njihovim rečima, zasad je pronađeno samo jedno parče mesa sa otrovom, i to na Grbavici, koje je poslato na analizu na Vojnomedicinsku akademiju.

Ovaj park je popularno mesto za istrčavanje pasa, ali zabrinjavajuće je da se svega nekoliko metara od mesta gde je pronađen mrtav pas nalazi dečije igralište. Podsetimo, iz "Ciklonizacije" su naveli da je u pitanju otrov koji je veoma opasan i po ljude, a naročito mališane.

Ovim povodom, Novosađani su pokrenuli onlajn peticiju kojom se zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova "hitno sprovođenje istrage i lišavanje slobode svih lica koja su bacala otrovne materije zabranjene za promet". Peticiju pod nazivom "Stop trovanju pasa i drugih životinja" do sada je potpisalo preko 3.000 ljudi.

 

  • 01.02.2013 09:03
    @Vegan, kako tebi nije žao jadne paprike kada je sečeš na komade, luka, krastavca, kupusa kada mu kidaš listove.
    Davno je to bilo u osnovnoj školi, predmet prirora i društvo, učio sam da su biljke i životinje živa bića. Ako već misliš da ubijaš životinju, ubijaš i biljku, samo što biljka ne može da ispusti nikakav zvuk, ali ipak ''krvari'' puštajući sokove.

    Shvati da to što jedemo meso je prirodno, ljudima su ostali očnjaci, a znamo čemu ti zubi služe kod pasa, vukova, lavova i ostalih životinja koji jedu meso. Prirodno nam je bilo da ubijamo životinje baš kao što to love životinje i hrane se.
    Volim da jedem sve, ali najbolje je kada se jede meso, a uz to neka dobra salata. Ništa ne može da zameni ukus jagnjetine. Krenula mi voda na usta sada. Ili miris roštilja, a uz to salata od paprike, paradajza, krastavaca i luka, pomešanih u pavlaku.
  • Rodjena novosadjanka

    01.02.2013 06:26
    kuda ovo vodi
    Ipak u ovom mom gradu postoje dobri ljudi koji imaju emocija prema nedužnim i napuštenim bićima, a za onaj manji broj nesrećnika kojima sve, moj pokojni deda bi rekao "šugavoj ovci i runo smeta"...čudi me samo što se ne oglašava g-djica Balašević, koja je dobro plaćena za posao savetnika za zaštitu životinja u Pokrajinskoj Vladi, i g-din Ćirović iz gradske vlade po pitanju organizovanog trovanja životinja i optužbi da je sam grad organizovao sve to zbog milionskih iznosa isplaćenih na ime ujeda životinja, za koje se ispostavilo da su oštećeni sami inicirali ujede da bi naplatili milionske iznose...a za gliste, čekanje u redu za bilo šta, besparicu, loš život dragi moji sugradjani nisu krivi napušteni psi..."ogledalo bogatstva ili siromaštva neke države meri se brojem pasa na ulici..."
  • dodjosi i oni drugi

    31.01.2013 20:01
    x
    "Mislim da si dodjos" zaista je bolna sama pomisao na sastav ljudske duse i sadrzaj ljudskog karaktera koji se, u nedostatku licnog postignuca veze i identificira sa teritorijalnom pripadnoscu Evo kako zamisljam coveka koji to moze da napise: debel, zapusten, neobrazovan, prljav, pokvaren, ponizavan, zavidan, nezadovoljan, inertan, impotentan, sklon alkoholu pusenju nezdravoj ishrani, neosvesten, neokupan, duzan, lazljiv, ponizan, bezobrazan,prosto bolestan duhom i telom ( da skratim) E ja tebe volim i takvoga i samo ti iz ljubavi prema coveku kazem - niko ti za nista drugi nije kriv a nedostatak ljubavi, kretanja i spoznaja nije samo tvoja krivica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti