SPO osuo paljbu po bivšim koalicionim partnerima

Stav Lige socijaldemokrata Vojvodine da besplatno čišćenje septičkih jama povodom Dana grada deluje kao uvreda je "najblaže rečeno sraman", navodi GO Srpskog pokreta obnove.
Stav Lige socijaldemokrata Vojvodine da besplatno čišćenje septičkih jama povodom Dana grada deluje kao uvreda je "najblaže rečeno sraman", navodi GO Srpskog pokreta obnove.

"Možda gospoda iz pomenute stranke smatraju da je neprikladno za Dan grada pružiti besplatno uslugu stanovnicima Novog Sada koji imaju problem sa kanalizacijom, a takvih domaćinstava je više od 30.000. Možda te građane treba da pitaju da li je za njih čišćenje septičke jame uvreda ili pomoć grada koja će im na neki način olakšati život i sačuvati kućni budžet", navodi se u saopštenju SPO.

Oni dodaju da LSV "po običaju" pravi politikanstvo i koristi demagogiju zarad jeftinih političkih poena. "Ovakvom porukom LSV jasno deli Novosađane i otvoreno pokazuje da su za njih meštani prigradskih naselja građani drugog reda. To je u potpunoj suprotnosti od zalaganja i napora Srpskog pokreta obnove da se decentralizuje vlast i formiraju gradske opštine kako žitelji prigradskih naselja ne bi večno bili na marginama života grada", smatra SPO.

Srpski pokret obnove i Liga socijaldemokrata Vojvodine u zajedničkoj koaliciji su nastupili na poslednja dva kruga lokalnih izbora u Novom Sadu, a "ljubav" između ove dve stranke prekinuta je nakon što je SPO nakon prošlih izbora izašao iz formirane koalicije predvođene demokratama i ligašima, i priključenjem naprednjačkom bloku omogućio prekomponovanje gradske vlasti.

  • Milojica

    05.02.2013 11:45
    @Kolega - @Zorann-uf,svi su mogli...
    Ako je u pitanju Radio Zora i mi je pozdravljamo.
    Bilo bi lepo ako bi saznali i jesu li je povel;i za sobom u ovim silnim seobama.
  • Ranko

    01.02.2013 11:08
    Krimi
    Nenade jel ti cuvas svog starog drugara Opacica?
  • Milena

    01.02.2013 11:07
    Majka
    Gospodine Canak, bolje je da se bavite vasim privatnim problemima i da svojoj bivsoj supruzi vratite dete, koje ste joj oteli putem svojih veza u pravosudju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti