Klizalište na Štrandu prestaje da radi

Zimska sezona na novosadskom kupalištu Štrand, na kome je tokom bilo postavljeno otvoreno klizalište, završava se danas, navodi se u saopštenju Gradskog zelenila.
Zimska sezona na novosadskom kupalištu "Štrand", na kome je tokom bilo postavljeno otvoreno klizalište, završava se danas, navodi se u saopštenju Gradskog zelenila.

- Tokom dvomesečnog rada na klizalištu na gradskoj plaži uživalo je više od 9.000 posetilaca, a prve korake na ledu, zahvaljujući školi klizanja, napravilo je oko 250 mališana - navedeno je u saopštenju.

Do početka kupališne sezone koja startuje 1.maja, "Štrand" će, kako se navodi u saopštenju, ostati otvoren za posetioce svakog dana od 8 do 20 časova.

  • @Novosadjanin

    03.02.2013 18:13
    Žuti, manje kradite, a više radite!Mada iskreno razumem vašu nervozu zbog policijskih istraga...
  • Novosadjanin

    03.02.2013 14:50
    Hvala GZ.
    Pa naravno da se zatvara klizaliste kada savetnici i izvrsni direktori imaju srednju skolu.

    Dobro je da nisu u decembru za vreme praznika i raspusta sklonili klizaliste
  • Novosadjanin

    03.02.2013 14:12
    Hvala GZ.
    Zatvarate klizaliste dok napolju pada sneg, to je kao kada bi ste u julu mesecu na temperaturi od 45 stepeni zatvorili kapije Stranda.


    Ko vas savetuje da mi je znati....hahah strasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti