FOTO: Revolveraški obračun u blizini škole na Novom naselju

Na Novom naselju, u Ulici Kaće Dejanović, u ponedeljak oko 13h došlo je do obračuna dve grupe mladića, a korišćeno je i vatreno oružje.
Na Novom naselju, u Ulici Kaće Dejanović, u ponedeljak oko 13h došlo je do obračuna dve grupe mladića, a korišćeno je i vatreno oružje.

Kako za 021 kažu očevici, pet - šest mlađih momaka, koji su nosili kapuljače, sakrili su se iza parkiranog automobila marke "fijat bravo", gde su sačekali suparničku grupu mladića.

Prema njima su ispalili nekoliko hitaca iz dva pištolja, nakon čega je i druga strana odgovorila nasumičnim pucnjima. Nije poznato koliko je hitaca ispaljeno, ali je pucnjava prestala čim se uključio alarm na automobilu koji su koristili kao zaklon, jer su se napadači nakon toga razbežali.

Pukom slučajnošću, niko nije povređen, iako je poprište obračuna bilo u neposrednoj blizini Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada", vrtića "Vendi" i staze koju često koriste đaci na putu do škole, ali i roditelji koji vode decu u obližnji vrtić.

Svedoci tvrde da mladići, iako delimično maskirani, nisu mogli imati više od 15-17 godina.

Jedan metak završio je čak i u zgradi u Ulici Seljačkih buna. Jedna stanarka kaže za 021 da je pozvala školskog policajca i rekla mu da se puca, na šta joj je ovaj odgovorio da se "ne brine, jer su u pitanju petarde".

Podsetimo, sličan događaj zbio se prošlog septembra na Limanu, kada je u sačekuši ispred OŠ "Žarko Zrenjanin" ranjen jedan mladić kada je iz automobila u prolazu ispaljeno šest hitaca. (Radio 021)

Komentari 124

  • * * *

    07.02.2013 09:21
    @lemi bg - uvesti smrtnu kaznu
    ako su tebi smrtna kazna i Palma resenja, onda nemam reci
    u americi imaju najvise ubistava vatrenim oruzjem na celom svetu i da li je pomogla smrtna kazna tamo? - nije
    sto se tice palme- nek on radi svoj posao tamo, nije on resenje za celu Srbiju
  • Krivi smo mi

    07.02.2013 09:17
    Aut
    Pa zastitili smo decu od roditelja(roditelj ne sme da dete fizicki ni psihicki zlostavlja)
    zastitili smo decu od profesora(ako je dete nemirno na casu nastavnik ne sme da ga izbaci...)
    Sitnim lopovima smo dali slobodu(ako je steta manja od petnest hiljada ne smatra se krivicno delo).
    I sta sada ocekujemo, pustili smo klince na ulicu da se tamo vaspitaju i da tamo uce sta znaci rec sport(ne misli se na discipline smrkanje u dalj sa vise linija), fer pley(to nije urlanje i lupanje stadiona).
    Policajac ne sme da pretresa maloletno lice a pistolje ta deca nisi drzala kod kuce dok su bila u skolama a bili su tamo sa vasom, ustvari to su sve nasa deca.
    Sta smo zasadili sada zanjemo pa ko nam kriv.
    Devedesetih je bilo manje oruzja po skolama nego sada zasto bilo ga je manje :) ?????????????????????????????
  • lemi bg

    06.02.2013 16:23
    uvesti smrtnu kaznu, jedini izlaz iz ovakvih probl
    krenulo je, da stane nece bez smrtne kazne! ja navijam za partizan i boli me uvo da idem na utakmicu kad tamo vri od budala , retko idu normalni na utakmice, njima nije do problema i kulturno odgledaju tekmu uz pivce mir i nema problema sa idiotima! a roditelji nisu krivi za vaspitanje oni bi svoju decu rado vaspitavali ali borba za opstanak je uvek bila na prvom mestu jer se hleb ne kupuje vaspitavanjem dece, sto se u jagodini ne desavaju takve gluposti GOSPODIN PALMA zna kako da mlade odvede na pravi put i njegovi mladi sugradjani razmisljaju o buducnosti a ne o pistoljima i ostalim glupostima! imam 33 god. mi smo se nekad igrali na razne nacine u prirodi a deca se sada zaglupljuju pored kompijutera, i naravno da nece da se igraju klikerima vec gledaju i pale se na VIDIMO SE U CITULJI! SAMO SMRTNA KAZNA da se uvede i eto mira u drzavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti