Vučević traži hitne policijske mere

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je danas policiju, tužilaštvo i sve državne organe da što pre reaguju povodom sve učestalijih slučajeva nasilja i kriminala na novosadskim ulicama.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je danas policiju, tužilaštvo i sve državne organe da što pre reaguju povodom sve učestalijih slučajeva nasilja i kriminala na novosadskim ulicama.

"U prethodnom periodu je drastično učestala pojava masovnih tuča, krađa i pucnjava na ulicama grada što najozbiljnije ugrožava bezbednost Novosađana. Takva situacija zahteva angažovanje svih raspoloživih kapaciteta policije, ali i drugih nadležnih organa, jer ne možemo mirno gledati kako nasilje i bahatost uzimaju maha u Novom Sadu", naveo je Vučević u saopštenju za javnost.

Gradonačelnik je naveo da očekuje hitnu reakciju policije na najnovija dešavanja, i privođenje odgovornih licu pravde.

  • Unexpected

    06.02.2013 09:22
    Ovde je rec o neophodnosti efikasnijeg delovanja policije i pravosudja,ne sme biti tolerancije za huligane .
  • ns tiime

    05.02.2013 18:11
    A sad kad bismo se opasali i naoruzali tako da ovi sto im je "navijac" zanimanje to lepo vide,onda bismo mi bili uhapseni zato sto plasimo gradjane po N.naselju?
    Ne znam cemu beskrajni apeli.Nije to stvar apelovanja vec politickog dogovora i to je to.
  • sima

    05.02.2013 15:26
    Gradonacelnik je upravu,samo zajednickim snagama se moze ovo resiti. Policija mora da odradi svoj posao isto tako i pravosudje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti