Ponovo otrov na ulicama grada

Na fejsbuk stranici Udruženja za zaštitu životinja Spans upozorili su građane da je pronađena nova količina otrova u dvorištu između zgrada na Somborskom bulevaru 125.
Na fejsbuk stranici Udruženja za zaštitu životinja Spans upozorili su građane da je pronađena nova količina otrova u dvorištu između zgrada na Somborskom bulevaru 125.

Kako je navedeno, Komunalna policija je ubrzo došla, kao i radnici "Čistoće" i "Ciklonizacije". „Još nije utvrđeno analizom da je otrov u pitanju, ali policajac koji je bio na nekoliko uviđaja, utvrdio je da ima sve karakteristike otrova koji je pronađen prethodnih dana“, naveli su u Spansu.

Novosađani su pokrenuli onlajn peticiju kojom se zahteva od MUP-a Srbije "hitno sprovođnje istrage i hapšenje svih osoba koje su bacale otrovne materije zabranjene za promet". Peticiju "Stop trovanju pasa i drugih životinja" na sajtu www.peticije24.com do sada je potpisalo više hiljada ljudi.

  • 07.02.2013 00:25
    ...
    ovaj sto zivi kod zeleznicke mi je najjjjjjaci. a da se ti konsultujes sa svojim lekarom opste prakse? mislim, da ti ispise uput... eto, prijateljski savet.
  • 05.02.2013 10:59
    razmislite, nadam se da mozete
    sto drzite pse po stanovima to je potpuno identicno da vas neko preseli u sumu i divljinu. Po vama treba isprazniti grad od dece i ljudi da bi njime zagospodorili copori lutalica i vasih kucnih ljubiomaca ( sto izbacenih sto jos uvek u zatvorima- stanovima)Eh kad bi reci pomagale i kad bi, oslonjeni na ludu pamet, znali da cuju
  • Arch Stanton

    05.02.2013 10:20
    peticija
    predlazem da organizujemo online peticiju da novosadjani pocnu da skupljaju izmet posle obaveljene nuzde svojih "ljubimaca"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti