Za operaciju bolesne bebe potrebno još 9 miliona

Roditeljima desetomesečne bebe Angeline Đunisić iz Novog Sada još uvek je potrebna hitna novčana pomoć za operaciju koja je zakazana za 28. februar.  
Roditeljima desetomesečne bebe Angeline Đunisić iz Novog Sada još uvek je potrebna hitna novčana pomoć za operaciju koja je zakazana za 28. februar.

 

Kako za 021 kaže Angelinin tata Miodrag Đunisić, nakon što je Radio 021 u novembru objavio poziv za pomoć ovoj bebi, na račun je stiglo 5 miliona dinara, ali je za operaciju neophodno još devet miliona, budući da je cena operacije 120.000 evra.

Naime, Angelina boluje od zloćudnog tumora podtrbušnice, a jedina klinika na svetu koja se bavi lečenjem ove bolesti je u austrijskom Gracu i roditeljima je zakazala operaciju za 28. februar.

Svi koji žele da pomognu da se spasi život ove novosadske bebe mogu novac uplatiti u Rajfajzen banci na ime Miodrag Đunisić.

Broj žiro računa je 265-0000001002420-38.

 

  • NEDA

    07.02.2013 10:48
    Draga Angelina znam da ces uspeti da iz ove price izadjes kao pobednik jer iako si tako mala ti ces biti pravi mali borac ....roditeljima cu reci da nastave da se bore jer ce posle sve doci na svoje . Moja devojcica je operisala tumor na jetri sa svega 2 meseca njenog zivot ...sad je devojcica koja ima 2,5 godine
  • sandra

    06.02.2013 10:45
    Bilo bi od velike pomoci da se napravi grupa na FACEBOOOK-u (humanitarna)npr."POMOZIMO ANGELINI DA POBEDI TUMOR",govorim napamet,mozda grupa i postoji ali ja nisam nasla.Pricam jer sam vec uclanjene u takve grupe i verujte od velike su pomoci,ljudi pomazu...ja sam prosledila ovaj apel u neke grupe,nadam se da ce neko pomoci. U svakom slucaju treba sve pokusati.Zelim sve najbolje bebici.
  • Ime mi je...

    05.02.2013 22:39
    Upravo sam uplatio elektronski...
    Znam da nije mnogo ali nadam se da ću bar malo pomoći malom bebilonu da ozdravi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti