Pokret "Naši" održao performans uprkos zabrani policije

Aktivisti SNP "Naši" bez najave su održali performans na uglu Uspenske i Šafarikove ulice, uprkos tome što im je policija prethodno zabranila okupljanje na početku Zmaj Jovine ulice.
Aktivisti SNP "Naši" bez najave su održali performans na uglu Uspenske i Šafarikove ulice, uprkos tome što im je policija prethodno zabranila okupljanje na početku Zmaj Jovine ulice.

Na tom mestu je, kako su saopštili, postavljena "granična" rampa, a ljudi sa maskama UČK nisu dozvoljavali Novosađanima da slobodno prolaze.

Kako se navodi u rešenju o zabrani, skup nije blagovremeno prijavljen, a u slučaju njegovog održavanja organizatori će snositi prekršajnu odgovornost.

Organizatori su poručili da je cilj akcije, bio da se konkretnim primerom pokaže Novosađanima šta se dešava na administrativnim prelazima sa Kosovom i šta u praksi znače "integrisani prelazi" koje je "režim" dogovorio sa premijerom Kosova Hašimom Tačijem.

  • Mastodont

    06.02.2013 11:19
    @Valerija Vojvodina
    'Mislim da su ovi dećki bili i krajnje kulturni, kako su mi rekle prijateljice koje su prošle tamo u nekoliko navrata. Bili su izglea i opasno zgodni kako mi je prenela prijateljica Mirela. Super'

    Koze ste i ti i Mirela akoi su vam zgodni balvančine s fantomkama.
  • vucicevicu

    06.02.2013 07:05
    dali si pozvao
    svog ministra institucije za zakone,ili se ne pozivate
  • Valerija Vojvodina

    05.02.2013 21:59
    Pustite da se deca izražavaju
    Meni lično ne smeta što mladići napravili taj performans. Isto to rade njihvi vršnjaci u Hrvatskoj protiv ćirilice u Vukovaru, šiptari na jugu Srbije protiv cele države i srpskog naroda. Zar treba Valika da Vam objašnjava da ste preterali sa ograničavanjem Srba.
    Svako ograničavanje izaziva revolt i potrebu za ponavljanjem želje za izražavanjem. To je toliko minorno da mi je sippatično. Malo oladite sa pravljenjem fame i zabranjivanjem nekih polupokreta. Nisu ni masovni ni toliko bitni. Bitno je da izražavaju ništa bolesno. Bar je meni to bitno. Mislim da su ovi dećki bili i krajnje kulturni, kako su mi rekle prijateljice koje su prošle tamo u nekoliko navrata. Bili su izglea i opasno zgodni kako mi je prenela prijateljica Mirela. Super

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti