LDP: Novi Sad regrutni centar nacionalizma i nasilja

Novi Sad je od mirnog grada koji neguje građanske vrednosti postao "zapušteni poligon i regrutni centar nacionalizma i nasilja" ocenila je danas Liberalno demokratska partija.
Novi Sad je od mirnog grada koji neguje građanske vrednosti postao "zapušteni poligon i regrutni centar nacionalizma i nasilja" ocenila je danas Liberalno demokratska partija.

"Deca pucaju po deci. Skoro da nema dana da se naš grad ne pojavi u crnim hronikama. Ako ministar policije jutros podseća međunarodnu zajednicu na svoju obavezu da se obezbedi sigurnost gradjana severa Kosova, podsećamo da isto važi i za sopstvene gradjane", navodi se u saopštenju gradskog odbora LDP-a.

Ta stranka je navela da je Novi Sad bio na evropskom nivou bezbednosti do 1989. godine, kada je pokrajinska policija bila savremenija nego današnja policija.

LDP je upozorila na pojavu da se takozvani navijači, a suštinski budući nasilnici, regrutuju u novosadskim školama, a kasnije postaju neposredni izvršioci krivičnih dela.

Podseća se i da glavni grad Vojvodine već tri godine nema načelnika policije, a da pritom nikada nije javno saopšteno koji je tačno razlog zbog kojeg Novi Sad nema šefa policije.

  • 07.02.2013 00:21
    ...
    ziva istina. trovaci pusteni iz ludare.
  • DekiNS

    06.02.2013 20:56
    +381
    Ја не знам да ли је тема ко је шта сањао током ноћи, али добро-само ти сањај и сањај, али се покри да се не прехладиш док сањаш о некој Вовјовдини републици...
  • Max

    06.02.2013 12:21
    Gospodin Jovanovic sem kritikovanja nista drugo korisno ne ume da uradi,nakon sledecih izbora neka bude zadovoljan i ako predje cenzus!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti