Akcija "Prst na čelo" protiv nasilja u Novom Sadu

Nakon poslednjeg oružanog incidenta kod škole "Prva vojvođanska brigada", tviteraši su pokrenuli akciju "Prst na čelo", kako bi skrenuli pažnju na problem bezbednosti u gradu.
Nakon poslednjeg oružanog incidenta kod škole "Prva vojvođanska brigada", tviteraši su pokrenuli akciju "Prst na čelo", kako bi skrenuli pažnju na problem bezbednosti u gradu.

Tviteraši pomoću haštaga #prstnacelo žele da skrenu pažnju javnosti na ovaj problem i pozivaju da se reaguje i zaustavi talas nasilja koji u Novom Sadu traje već dugo.

Akcija je proširena i na Fejsbuk, a stavljanjem tvitova i postova na socijalnim mrežama kažu da žele da izazovu reakciju konvencionalnih medija, jer ocenjuju da jedino širi dijalog o problemu bezbednosti može nešto da promeni.

Oni pozivaju i ostale korisnike društvenih mreža da postave isti avatar, "Vrisak" Edvarda Munka, kao i da pišu blogove, ostavljaju video-klipove sa porukama i animiraju druge korisnike Tvitera i Fejsbuka.

  • Još jedna mama

    06.02.2013 15:10
    I ja sam za kafu :)
  • Anonimka

    06.02.2013 15:02
    Preko interneta se bori protiv nasilja na ulicama. Novosadski...
  • 06.02.2013 14:11
    Prst na čelo i još po neko mesto
    Ovo su političke floskule LSV i LDP,njihove bahanalije su više i Bogu dosadile.Pokazali su se dok su bili na vlasti ,,dobro".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti