Još nema septembarskih plata za spasioce sa Štranda

Spasioci koji su prošlog leta brinuli o bezbednosti posetilaca Štranda dobili su zaostali drugi deo honorara za avgust, ali ne i za septembar, kazao je predsednik Udruženja spasilaca Vojvodine Goran Radivojević.
Spasioci koji su prošlog leta brinuli o bezbednosti posetilaca Štranda dobili su zaostali drugi deo honorara za avgust, ali ne i za septembar, kazao je predsednik Udruženja spasilaca Vojvodine Goran Radivojević.

U "Gradskom zelenilu", koje ih je angažovalo, kažu, međutim, da su obaveze izmirili za proteklu sezonu i da spasiocima više ništa ne duguju. Savetnik direktora u "Zelenilu" Ivan Nožinić juče je kazao da preduzeće nema više dugovanja prema spasiocima.

U Studentskoj zadruzi "Koral union" osporavaju ove tvrdnje, navodeći da spasioci, koje je "Zelenilo" uposlilo posredstvom ove zadruge, treba da prime i septembarski honorar.

Predsednik Udruženja spasilaca Vojvodine Goran Radivojević ranije je rekao da je zbog kašnjenja honorara dovedena u pitanje ovogodišnja kupališna sezona, jer sumnja da će bilo ko pristati da radi bez plate.

Spasioci su prošle godine intervenisali 24 puta i više od stotinu puta pružali prvu pomoć posetiocima Štranda.

  • 06.02.2013 13:48
    Novaca nema , a gde su ?
    Ispred Banovine pa kod Pajtiča (kod njega vam je bivša Direktorica)zapošljena ili se sprema .Treba li ste odmah da reagujete ,a vi čekali,spaslac po vokaciji mora brzo da deluje.A ona pare potrošila na izgradnju kućice za dojilje x2.E tako vam stoje stvari.To će verovatno da reši ,,prepodobni" Vasin

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti