Jerkov: Ne mislim više isto kao Čanak

Aleksandra Jerkov, bivša visoka funkcionerka LSV-a, a sada članica DS-a, izjavila je da o važnim političkim pitanjima ne misli više isto kao lider LSV Nenad Čanak.

Aleksandra Jerkov, bivša visoka funkcionerka LSV-a, a sada članica DS-a, izjavila je da o važnim političkim pitanjima ne misli više isto kao lider LSV Nenad Čanak.

"Ne bih rekla da sam otišla od Nenada Čanka, već sam napustila stranku. Ne mislimo više isto o važnim političkim pitanjima, ali nije bilo ni sukoba ni svađe", izjavila je ona u prvom intervjuu od kako je promenila stranku.

Jerkov je naglasila da joj nije bitno na kojoj će funkciji biti, već da na najbolji način doprinese realizaciji ciljeva u DS-u. Ipak, dodala je, prihvatila bi da bude portparol DS i bila bi joj čast da je vrh stranke postavi na tako važnu dužnost.

Upitana koliko su tačne spekulacije da je kriza vlade podstaknuta idejom da DS napravi vladu sa SNS, ona je rekla da će do kraja februara DS ponuditi građanima plan za izlazak iz krize u 15 tačaka i da će razgovarati sa svima koji su spremni da ga podrže.

Na direktno pitanje da li bi DS pravila savez sa naprednjacima, ona je rekla je to partnerstvo sada nemoguće bez redefinisanja politike SNS.

  • mimi

    09.02.2013 14:38
    sad se moze i s naprednjacima pregovarati?
    nema nijednog pojedinca u ciju licnu kampanju je liga ulozila vise para nego u nju...to vise nema veze ni sa cankom ni s bilo kakvim neslaganjem, to je jednostavno nemoralan cin...
  • predrag

    08.02.2013 12:42
    Nikad mi nece biti jasno ko su ti likovi sto uopste glasaju za LSV,ja ni jednog ne poznajem njihovog glasaca ili ih je sramota da se izjasne javno..
  • Jole

    08.02.2013 12:29
    liga ce do narednih izbora da se raspadne ili ce se praviti neka nova autonomaska stanka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti