Brkić: Nisam nadležna da komentarišem izložbu u "Prometeju"

Članica Gradskog veća za kulturu Milanka Brkić nije želela da komentariše kontroverznu izložbu koja se održava u novosadskoj galeriji "Prometej".
Članica Gradskog veća za kulturu Milanka Brkić nije želela da komentariše kontroverznu izložbu koja se održava u novosadskoj galeriji "Prometej".

Brkićeva navodi da izložbu nije pogledala, zbog čega ne može da daje sud o njoj i dodaje da ocenjivanje rada privatnih galerija nije u opisu njenog posla.

"Ne znam šta me obavezuje da dajem mišljenje o nečemu što nije u mojoj nadležnosti. Izložbu nisam pogledala i ne mogu da je komentarišem", navodi Brkićeva.

Izložba na kojoj je Zavod za prinudno vaspitanje omladine u Smederevskoj Palanci predstavljen kao pozitivna institucija, otvorena je još danas i sutra.

Antifašistička akcija Novog Sada, Jevrejska opština, Društvo za istinu o NOB, Savez antifašista Srbije i Liga socijaldemokrata Vojvodine uputili su oštre proteste zbog postavljanja izložbe, ali niko iz gradske vlasti još uvek nije komentarisao postavku.

  • Ab

    25.03.2013 08:05
    Сремац - ГЛУПОГ ЛИ НАРОДА...
    Bravo sremac tako je, treba da se cuje i vas glas.
  • DekiNS

    08.02.2013 20:57
    Е само када сте пукли са власти, стоко једна продана и црвено жута-остављајте сада ваше фашистичке коментаре до миле воље!
  • Lazar

    08.02.2013 17:19
    Molimo gospodju(ica?) Brkic da nas nepismene obavesti: za sta je ona zaduzena, koje su to teme kojima se bavi i da li joj je plata manja od 100 hiljada dinara?Mislim, kad vec ne zna o cemu je re.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti