Upis u vrtiće polovinom maja

Konkurs za upis dece u vrtiće "Radosnog detinjstva" biće raspisan polovinom maja, a prednost pri upisu imaće mališani sa liste čekanja, najavio je za naš radio direktor te ustanove Borislav Samardžić.
Konkurs za upis dece u vrtiće "Radosnog detinjstva" biće raspisan polovinom maja, a prednost pri upisu imaće mališani sa liste čekanja, najavio je za naš radio direktor te ustanove Borislav Samardžić.

"Biće upisano oko 700 mališana sa liste čekanja, a ostaće neupisano njih 600. To su uglavnom deca iz porodica u kojima su jedan ili oba roditelja nezaposleni, tako da verovatno neće imati problema  sa čuvanjem", kaže Samardžić.

Prema njegovim rečima, čeka se tehnički prijem pet vrtića koji se nadograđuju od prošle godine. Ranije je Uprava za obrazovanje najavila da bi obdaništa trebalo da prorade do 1. maja. (021)
  • Veliki brta sve vidi

    24.04.2010 08:04
    Fatamorgana
    Kada bi novinari malo proteglili noge i obišli vrtiće mogli bi da vide da su izjave koje se daju apsolutna neistina. Prošetajte do vrtića u Dragiše Brašovana i videćete da je prizemlje u opštem haosu, napolju su još uvek skele, dvorište puno šuto .....
  • Miloš

    22.04.2010 11:27
    Korupcija
    Ja ako budem morao da podmićujem vaspitačicu da mi prihvati dete u njenu grupu/zabavište, neće valjati......

    Što bi rekli: ćeraćemo se!
  • sosa

    21.04.2010 15:52
    elem
    a kako datraze posao ako moraju da cuvaju dete
    vrzino kolo
    i onda vas zovu sa trzista rada i kad cuju da imate spuste slusalicu ili komentar: A, vi imate dete, onda vam nije do posla...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti