Interesovanje za Novi Sad na sajmu u Londonu

Na predstavljanju na sajmu u Londonu, Novi Sad je privukao veliki broj posetilaca, kažu u Turističkoj organizaciji grada.

Na predstavljanju na sajmu u Londonu, Novi Sad je privukao veliki broj posetilaca, kažu u Turističkoj organizaciji grada.

Navode da su naročito zainteresovani bili oni koji su tokom putovanja rečnim kruzerom jednom ili više puta prošli kroz Novi Sad.

Sada žele da se vrate, vide više detalja (muzeje, galerije, centar, Petrovaradinsku tvrđavu, posete neki festival ili uživaju u kulinarskim specijalitetima na čardama i salašima).

U Turističkoj organizaciji kažu da je u prethodnom periodu Novi Sad bio veoma atraktivan za mlade iz Velike Britanije (uglavnom zbog Exit festivala), ali se putem ovog sajma predstavio i nešto starijoj populaciji, koja želi da poseti manastire, vinarije, restorane, prirodne lepote Fruške gore...

Ove godine, akcenat u prezentacijama TOS-a stavljen je na kulturne ture.

  • Londonac

    10.02.2013 11:58
    Sajam
    Postovani citaoci,

    bio sam na tom sajmu, i video nista od Novog Sada. Jad i beda i bilo me je sramota! Eto toliko!
    Da li su ovi iz TOS-a videli druge standove, mislim na sajmu, a ne u radnjama u Londonu?
    Pozdrav iz Londona
  • Novosađanka

    10.02.2013 07:54
    Zar Novi Sad ima Turističku organizaciju?
    Po onome šta i kako radi čini mi se da Novi Sad nema turističku organizaciju. A mislim da bi zbog turizma trebalo obnoviti i Gradić u Petrovaradinu i udahnuti mu nove sadržaje.
  • 10.02.2013 00:44
    Koga vi zasmejavate?
    Da sam ja Britanac ne bi mi palo na pamet da dolazim u ovu prljavu rupu ni da mi je sve placeno od strane Novog Sada pored toliko lepih mesta na planeti.
    Jedan je zivot treba ga pametno iskoristiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti