Danas protest protiv nasilja u Novom Sadu

Neformalna grupa građana organizovaće u podne na Trgu slobode protestno okupljanje protiv povećanog stepena nasilja u Novom Sadu.
Neformalna grupa građana organizovaće u podne na Trgu slobode protestno okupljanje protiv povećanog stepena nasilja u Novom Sadu, a povodom nedavne pucnjave u blizini škole i vrtića na Novom naselju.

"Pokažimo da nam je stalo i da želimo bezbedan grad i bezbednu državu! Dosta je bilo nasilja nad decom i među decom!", naveli su organizatori na svojoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk.

Neposredan povod za reakciju građana bila je nedavna pucnjava u blizini škole i vrtića na Novom naselju.Neposredno nakon incidenta u kojem, pukom srećom niko nije povređen, reagovao je i gradonačelnik Miloš Vučević koji je pozvao policiju, tužilaštvo i sve državne organe da što pre reaguju povodom sve učestalijih slučajeva nasilja i kriminala na novosadskim ulicama.

Podsetimo, u obračunu su se u ponedeljak sukobila osmorica maloletnika, navijača Vojvodine i Crvene zvezde. U sukobu su korišćena dva pištolja i sekira.

  • 20.02.2013 16:55
    zakon za huligane
    imamo zakone i ostale propise koji stite huligane koji terorisu decu i gradjane, sve to procitajte pa cete shvatiti da policija pa i sudstvo nemaju mogucnost da sankcionisu sva njihova zlodela. pitam se ko nam sve te propise usvojio !
  • Boske

    11.02.2013 13:29
    cok cok cok
  • Ja

    11.02.2013 12:47
    Sta moze da se postigne sa protestom?
    Molim vas da mi neko objasni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti