Telo otrovanog psa danima niko ne odnosi

Pet dana nakon trovanja psa kod Limanskog parka, telo ubijene životinje nije odnela nijedna od nadležnih službi.
Pet dana nakon trovanja psa kod Limanskog parka, telo ubijene životinje nije odnela nijedna od nadležnih službi.

Kako za 021 kaže Novosađanin Dragan Ristić, koji je uslikao telo psa, institucije su prebacivale odgovornost za leš, da bi krajnji rezultat bio taj da leš niko nije odneo.

"Odgovor komunalaca je bio da je za to nadležna "Gradska čistoća". Kako god, rezultati rada tzv.nadležnih institucija se vide, pet dana nakon prve prijave"

Pas je ubijen u utorak, što je naznačilo da prošlonedeljna trovanja pasa u Novom Sadu nisu poslednje što smo čuli o masovnom ubijanju pasa u Novom Sadu.

 

 

  • Pera

    11.02.2013 17:28
    koja koncentracija debila ovde defilira....
    Anonimuse, tebi je toliko dosadno u zivotu pa svaki dan prebrojavas i osluskujes lutalice? Pa nisu oni krivi sto su na ulici, kako ne kapiras?
    Ali vrhunac tvoje gluposti je ipak konstatacija da je neko uzeo, a zatim pustio 2 komada... hahahhaaa, pa zar ti nije palo napamet da oni nekada promene park, odlutaju za zenkom, opet nekom ODVRATNO BUCNOM LUTAALICOM, koja uziva da tebi skace po glavi i zivotni cilj joj da ti ne spavas... Koliko si samo kratak i dokon! Da radis nesto pametno preko dana, ne bi ti ni jednog psa ni cuo, a kamoli prebrojavao i raspoznavao. FUJ!!
  • Sto bi..

    11.02.2013 14:12
    Ceka na..
    Izgleda da les tog psa ceka na ove iz udruzenja za zastitu zivotinja..
  • 11.02.2013 09:23
    Ovo što ću napisati dokazuje koliko ljubitelji životinja vole životinje.
    Živim kod ž. stanice, svako veče ima grupica lutalica, tačnije njih 6. Svaku noć od njih se ne može spavati, laju po celu noć, napadaju prolaznike itd. Kada je bilo aktuelno trovanje ostala su samo 2. Oni nisu lajali, mislio sam dobro je može da se spava. No, kada je prošlo rasturanje otrova u gradu, opet ih ima 6. Vratio se onaj jedan kojeg prepoznajem po njegovom lavežu, najglasniji je od svih. To znači da ga je neko sklonio kod sebe u stan/kući, pa ponovo pustio. Eto koliko on voli psa. Znači ne želi da brine o njemu stalno, nego samo kada mu padne na pamet da dođe malo pomazi i ode. A neka nekome drugom laje.

    @Perica, ne možeš ti to ljudima koji ne razmišljaju razumno, oni vide samo pse, važniji su im psi od dece. Ja volim da vozim bicikl, ali prošle godine sam imao toliko susreta sa psima koji su me jurili da više nemam volju da vozim bicikl.
    Ali šta da se radi, to je sebično od ovih ljubitelja lutalica, važno je da njihovi psi imaju slobobu, a nas ostale ko j...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti