Više nema noćnog dežurstva zubara

U Domu zdravlja "Novi Sad" više nema noćnih dežurstava stomatologa.
U Domu zdravlja "Novi Sad" više nema noćnih dežurstava stomatologa.

Pomoćnik direktora ove ustanove, Oliver Stojanov, kaže za 021 da Republički fond za zdravstveno osiguranje više neće da snosi plaćanje ove službe jer nigde u svetu ne postoji noćno dežurstvo zubara.

"Da bi se izbegla potreba za noćnom stomatološkom službom akcenat se stavlja na prevenciju oboljenja zuba. To znači da bi građani trebalo češće da odlaze kod zubara kako ne bi došli u priliku da se tokom noći javi neki problem sa zubima", kaže Stojanov.

  • 15.02.2013 10:47
    Novosađan
    Neka, blizu je Beograd pa možemo ići tamo ;-)
    Mislite o tome!
  • 14.02.2013 11:10
    I ružno i tužno...
    Ovaj potez je i ružan i tužan. Nakon dolaska nove vlasti u gradu je grejanje lošije,ne možeš da zakažeš pregled u Domu zdravlja, voda je problematična, groblje se ruši, kauboji pucaju medju decom, a sada ne možeš noću ni zub da izvadiš. Predlažem da svako sebi kupi klešta i kući sam vadi zube bez anestezije, jer od te preventive koju pominje dotični nema ni,,P".
  • snezana

    14.02.2013 10:12
    bas lepo
    a onda u toku dana mogu da se jave jednom od 16 zubara koji sa dva meseca zakasjenja dobijaju platu od doma zdravlja i treba da pomognu celom gradu i okolini. ostali zaposleni zubari mogu ili da vam otvore zub ili ga zapuse sa nekom vatom. pitate se zasto? nek vam objasne u domu zdravlja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti