Autom ministarke sporta oborena bandera u centru Novog Sada

Vozač automobila ministarke za sport i omladinu Alise Marić danas oko 12 časova vozilom  oborio jednu od bandera ispred Gradske kuće na Trgu Slobode.
Vozač automobila ministarke za sport i omladinu Alise Marić danas oko 12 časova vozilom  oborio jednu od bandera ispred Gradske kuće na Trgu Slobode.

Novosađani koji su se zatekli na Trgu kažu da je automobil zadnjim delom udario banderu i potom nastavio dalje ka Futogu, kao da se ništa nije dogodilo.

U gradskoj upravi nisu komentarisali ovaj incident, a vrlo brzo na trgu je došla ekipa iz elektrodistribucije koja je uklonila ostatke bandere.

Ministarstvo: Netačno da je vozač pobegao

Internom kontrolom utvrđeno je da je vozač ministarke Marić prouzrokovao manji saobraćajni incident na Trgu slobode, nesmotreno manevrišući na platou prilikom preparkiravanja, navodi se u saopštenju Republičkog ministarstva omladine i sporta.

"U trenucima incidenta, ministarka je bila na prijemu kod gradonačelnika Novog Sada i o događaju je obaveštena naknadno. Netačna je informacija da je vozač pobegao sa lica mesta, jer je plato ispred Gradske kuće poslužio kao privremeno stajališno mesto više službenih vozila", poručuju iz Ministarstva.

Kako dalje kažu, prilikom incidenta načinjena je materijalna šteta na srušenom kandelabru, odnosno automobilu o čemu je i načinjen zapisnik MUP-a.

Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak, prema pravilima službe Uprave za zajedničke poslove Vlade Republike Srbije, odakle je i delegiran na poslove vozača ministarke u Ministarstvu omladine i sporta, najavili su iz Ministarstva.

  • severac strašni

    14.02.2013 06:11
    ...
    Eto vam beli listići! Sami sebi smo najgori neprijatelji. Prevremeni izbori pa pamet u glavu koga zaokružujemo!
  • TT

    13.02.2013 16:02
    tehnologija
    svakako stoji da je to drugačije - slabije izvedeno nego bulevarske i autoputske bandere,
    ali i dalje stoji činjenica da je on nju morao da Udari a to znači da je bahat. Normalan čovek kada ide u rikverc prvo gleda, pa ide polako. pogotovu kada je na gradskom trgu gde ima pešaka, male dece koja se ne vide itd...

    kako je udario banderu tako je mogao zgaziti i neko malo dete
  • 13.02.2013 15:07
    liman 2
    Sirota mala Alisa nemoze da ide peske a i da moze boli je uvo ne trosi ona nista sto je zaradila,ona i oni trose ono sto smo mi krvavo zaradili. Za njih je normalno da se od setalista napravi , kako kazu privremeni parking...sram ih bilo.Dodjes ,polomis pa u Futog...to je logika koja je zavladala a mi i dalje cutimo...e moj narode dobrodusni kada ces lupiti sakom o sto i reci DOSTA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti