Đaci u Dositejevoj nastavu slušaju u zbornici jer nema grejanja

Osam novih učionica koje su pre godinu i po dana nadograđene u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" stoje prazne jer u njima još nema grejanja.
Osam novih učionica koje su pre godinu i po dana nadograđene u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" stoje prazne jer u njima još nema grejanja.

U školi kažu da se čeka rekonstrukcija ostatka zgrade kako bi grejanje bilo uvedeno. Direktor škole Stanimir Paunić kaže za "24 sata" da je projektom predviđeno da se uradi i rekonstrukcija prizemlja i prvog sprata, pa da se tek onda uvede grejanje i na drugi sprat.

"Izabran je izvođač radova i sada čekamo da nam grad prebaci novac", kaže Paunić.

Radomir Dabetić, član Gradskog veća za obrazovanje, navodi da su za drugu fazu radova planirana 42 miliona dinara i ta suma bi uskoro trebalo da legne na račun škole kako bi radovi bili završeni na leto.

Školu pohađa 800 učenika, pa su zbornica i biblioteka pretvorene u učionice kako bi za svu decu bilo mesta.

  • mama tri đaka

    21.04.2013 22:05
    Pažnja, pažnja!
    Moje dvoje dece su tu išli u školu,a treće još ide.I opet bih ih tu upisala zato što je stvarno škola sa dušom.Lako je raditi u školi gde je sve super,a tu se i pored svega radi punom parom. Zamislite tek kako bi bilo da su uslovi valjani!Za stanje sigurno nije kriv direktor,baš zato što je pošten,dobar čovek i ne zna da muva,takvo je stanje. Krivicu treba tražiti na drugom mestu. Učiti se mora, gde god da su nam deca. Ne prebacuje direktor pare gradu nazad jer do škole nisu ni stigle,a ti što pričaju po Detelinari svašta nemaju druga posla,bolje da budu sa svojom decom da ne rade gluposti po kvartu, pa da im drugi bude kriv. Moji stariji su stekli zavidno predznanje za srednju školu i ja imam samo reči hvale. Meni je to i više nego dovoljno.
  • mama

    17.02.2013 11:31
    krade li se krade
    direktor nesposoban za vodenje te funkcije.... a dabetic laze li laze... kako ga samo nije sramota zanima me samo koliko cesto je krecio svoj stan a ova skola nije godinama okrecena bar zbog higijenskih razloga .. sin mi ide u tu skolu punih osam godina nije kreceno. wc kao na zeleznikoj stanici. cistacice puse i piju kafu .. a u skolskom dvoristu tona smeca...sramota.direktor da ima imalo obraza i savesti tu funkciju bi trebao da prepusti nekom sposobnijem...ali fino mu je...
  • @PericA

    14.02.2013 06:53
    @PericA
    Ja bih vas komentar uokvirio i polepio plakate po gradu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti