GSP kupuje osam mini autobusa

Gradsko saobraćajno preduzeće planira da u martu mesecu nabavi osam novih mini buseva i obavi popravku 22 autobusa.
Gradsko saobraćajno preduzeće planira da u martu mesecu nabavi osam novih mini buseva i obavi popravku 22 autobusa.

Planirano je da se kupi osam mini buseva čija je vrednost procenjena na 50 miliona dinara, kao i da se rekarosira 11 solo i 10 zglobnih autobusa što je procenjeno na 125,4 miliona dinara.

GSP u godišnjem planu ima i nameru da sa 300 miliona dinara kupi 10 solo autobusa koji za pogon koriste gas, kao i da uloži 180 miliona u kupovinu šest zglobnih autobusa koji idu na dizel. Za sada nije poznato kada će uslediti ove javne nabavke.

  • 24.02.2013 09:15
    Gsp - mito i korupcija!
    Evo jos jedne prilike da se neko obogati.Trebate javno izneti svim gradjanima koliko kosta kupovina,cija je ponuda najpovoljnija. Sa druge strane ko je odgovoran i nadlezan za vozace autobusa jer pola njih nema veze sa svojim poslom,i ko ih je uopste zaposlio,ne gledaju kuda i kako voze tako da smo mi gradjani ugrozeni zbog takvih pojedinaca.Gde ce zavrsiti pare nas gradjana,u cijem dzepu i sa kim ste sada u dilu.Nemojte samo reci da radite posteno jer znamo vase postenje dolaskom nove vlasti ko je kako napredovao u GRaS-u. Pojedince treba biti sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gradjanin

    18.02.2013 06:33
    javno
    Evo jos jedne prilike da se neko obogati.Trebate javno izneti svim gradjanima koliko kosta kupovina,cija je ponuda najpovoljnija. Sa druge strane ko je odgovoran i nadlezan za vozace autobusa jer pola njih nema veze sa svojim poslom,i ko ih je uopste zaposlio,ne gledaju kuda i kako voze tako da smo mi gradjani ugrozeni zbog takvih pojedinaca.Gde ce zavrsiti pare nas gradjana,u cijem dzepu i sa kim ste sada u dilu.Nemojte samo reci da radite posteno jer znamo vase postenje dolaskom nove vlasti ko je kako napredovao u GRaS-u. Pojedince treba biti sramota!!!
  • 17.02.2013 17:51
    Gledajte da se neko ugradi u ovu nabavku...
    Bilo bi suludo propustiti tu priliku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti