"Prljavo kazalište" 16. marta u Novom Sadu

Dugo očekivana, legendarna grupa Prljavo kazalište održaće koncert 16. marta u velikoj sali Spensa.
Dugo očekivana, legendarna grupa Prljavo kazalište održaće koncert 16. marta u velikoj sali Spensa.

Novosađani će imati priliku da uživaju u velikim hitovima, kao što su "Mi plešemo", "Crno-bijeli svet", "Sve je lako kad si mlad", "Ne zovi mama doktora",.... Pored dobre zabave organizatori najavljuju i grupu Radio Luksemburg, kao predgrupu ovom čuvenom zagrebačkom bendu.

Uz brojne akcije i popuste na ulaznice koje su organizatori obezbedili Novosađanima, još uvek je u toku akcija sa kuponima. Naime, u narednom periodu, ulice Novog Sada, kao i klubovi biće mesta gde će promoteri ovog dugo očekivanog koncerta deliti flajere za ovaj događaj.

Ukoliko se dođe do flajera na kome će biti famozni "jezik"- logotip Prljavog kazališta, potrebno je fotografisati se sa njime, postaviti fotografiju na Fejsbuk stranicu "Prljavo kazalište u Novom Sadu - Spens" i automatski se ostvaruje popust od 20% na cenu ulaznice za parter. Dakle, učesnici će biti u mogućnosti da kupe ulaznicu za parter za 1.200 dinara.

Akcija "Arena Cineplex Vas vodi na koncert Prljavog kazališta" obezbeđuje svakom kupcu kompleta karata za predstojeći Fest NS ulaznicu za koncert Prljavog kazališta. Dakle, kupovina kompleta karata za projekcije sa Festa od 18, 19 ili 22 časa donosi kupcu kartu za koncert. Ova akcija traje do 23. februara, a svi oni koji kupe karte za bilo koji film koji se prikazuje u Areni Cineplex, dobiće kupon sa popustom od 20% na cenu ulaznice za koncert. Broj kupona je ograničen.

Sve informacije o prodaji ulaznica možete dobiti na prodajnim mestima GigsTix-a, na blagajni Spensa, kao i preko interneta na sajtu  www.gigstix.com. O svim dešavanjima vezanim za koncert i aktuelne akcije možete se informisati na facebook stranici: "Prljavo kazalište u Novom Sadu - Spens".

Od danas pa do početka koncerta 021 će podeliti 30 karata za ovaj spektakl, kako putem svoje fejsbuk stranice, tako i u radijskom programu na frekvenciji 92.2 MHz. Uskoro više o ovome.

  • Pera

    20.02.2013 14:43
    E kompleksasi novosadski...
    pa vama sve smeta!! Evidentno je da imate visak vremena, ali i kompleksa! Ako ih ne volite, prosto nemojte ici na koncert. Kladim se da ce velika sala spensa biti puna, a i treba da bude. Nema raloga za mrznju, ne potencirajte glupu pricu.
  • rock

    20.02.2013 06:35
    kazaliste
    Kazaliste fuj! Za one koji neznaju oni su tvrdo krilo HDZ-a, a oni koji su ziveli u Hrvatskoj znaju kako je bilo na njihovim koncertima pocetkom 90-ih godina, izliv ustastva! Novosadjani jedva cekaju da odsviraju njihovu "Ruzu Hrvatske"! Jos jednom fuj!
  • 19.02.2013 21:50

    Samo nam nedostaju svi ti koji dolaze sa one strane grane!
    Skoro svake nedelje neki. Ako smo im mi tržište, onda svaka čast!
    A izgleda da jesmo.
    Punimo dvorane i za više koncerata!Još im odbijamo i porez na dobit!
    Pa što ne bi pevali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti