Studenti ekonomije na praksi u javnim preduzećima

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici Nenad Vunjak potpisali su sporazum o saradnji Grada Novog Sada i te obrazovne institucije.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici Nenad Vunjak potpisali su sporazum o saradnji Grada Novog Sada i te obrazovne institucije.

Saradnja podrazumeva dobrovoljnu praksu studenata Ekonomskog fakulteta u javnim preduzećima i u Gradskoj upravi Novog Sada.

Vučević je nakon potpisivanja ugovora izjavio da je obezbeđivanje prakse studentima samo prvi korak u saradnji između Grada i Ekonomskog fakulteta i da će se u narednom periodu realizovati i drugi oblici saradnje ove dve institucije.

  • Zomby on the Road

    19.02.2013 17:36
    Deco, upoznajte stvarnost u Srbiji!
    Neka dođu deca da vide kako u JKP prema partijskim i drugim zaslugama šefuju i rukovode oni koji ne znaju ni faks aparat da koriste a upotreba kompjutera (Word, Excel,...) im je "špansko selo".

    Tako je bilo, tako je sada a tako će i biti.
    Pa izvolite deco, samo učite ...
  • !

    19.02.2013 17:23
    Svaki privatni fakultet je bolji!
    Najgora organizacija i najgori odnos sa studentima je na EKONOMSKOM FAKULTETU! Profesori ne koriste mail komunikaciju, ponašaju se kao da su Harvard ili Boston a odškoluju studente koji ne znaju da popune uplatnicu! PItajte u BEogradu kako se odvijaju konsultacije, kako profesori rade sa studentima...koliko su otvoreni za saradnju a ovde ...Državni fakultet a pola profesora predaju na privatnim fakultetima!
  • ekonomista

    19.02.2013 11:54
    ma daj
    Ako su knjige ekonomskog fakulteta preobimne,onda ne znam sta je sa medicinskim i pravnim fakultetom i njihovim kjnigama. Ekonomiju danas zavrsi ko stigne, a knjige komentarisu oni koji ne uce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti