Sisley - poznati italijanski brend od sada u Novom Sadu

U subotu je zvanično otvorena prodavnica "Sisley" (kralja Aleksandra 6) koji je jedan od brendova u okviru "Benetton" grupe.

U subotu je zvanično otvorena prodavnica "Sisley" (kralja Aleksandra 6) koji je jedan od brendova u okviru "Benetton" grupe.

Sa svojih 850 prodajnih mesta širom sveta, "Sisley" predstavlja nepogrešivo prisustvo u svetu mode i prepoznatljivost po načinu odevanja. Deo ove jedinstvenosti je zahvaljujući kreativnosti stilista, koji su pažljivi prema onome što je moderno danas i što će biti moderno sutra.

Ipak, kreativnost i mašta ne isključuju precizne poslovne odluke, čiji je cilj kvalitet, a ujedno i dobra cena, što znači neprekidno istraživanje i razvoj u sektoru tekstila i novim tehnologijama. - Drugi jako važan faktor za uspeh brenda jesu reklamne kampanje. Naš cilj nije samo prodaja proizvoda, već da kreiramo imidž i novi način života koji će izdvojiti određene pojedince iz mase ljudi. Ove sezone nam je čast da imamo kao "testimonial" Milu Jovović i Tajsona Balua. Ona je model, glumica, rokstar... On važi za jednog od najfascinantnijih modela u svetu! Ikone lepote i nezavisnosti - kaže Mirjana Stojević, menadžerka Sisley-a u Novom Sadu.

- Svake sezone "Sisley" lansira mušku i žensku kolekciju, čiji je osnovni cilj da bude u skladu sa onima koji prate modu, prateći najnovije trendove. Kolekcije sadrže "casual"  i formalnu garderobu, kako bi zadovoljile različite potrebe naših klijenata. Kolekcije su studirane do najsitnijih detalja: od galanterije do boja i materijala, što čini ovaj brend prefinjenim, ali bez preterivanja. Stoga vas pozivamo da nas posetite i pogledate novu proleće/leto 2013 kolekciju - kaže Mirjana.

U subotu 16. februara, u "Sisley"-ju su bile devojke koje su učestvovale u "kastingu" za izbor "Sisley" lica Novog Sada. Zbog velikog broja kandidatkinja, menadžerski tim "Sisley"-ja odlučio je da ovu titulu ponesu dve devojke.

Tako su "Sisley" lica Novog Sada postale Dunja Radičević i Jovana Petković, i obe će biti nagrađene. (PR tekst)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti