Bokan izabran za predsednika pokreta "Dinara-Drina-Dunav"

Tomislav Bokan, trenutni direktor JP "Urbanizam", jednoglasno je izabran za predsednika Narodnog pokreta "Dinara-Drina-Dunav" na osnivačkoj skupštini ovog pokreta održanoj prošlog četvrtka.

Tomislav Bokan, trenutni direktor JP "Urbanizam", jednoglasno je izabran za predsednika Narodnog pokreta "Dinara-Drina-Dunav" na osnivačkoj skupštini ovog pokreta održanoj prošlog četvrtka.

Dan kasnije održana je i Svečana akademija uz prisustvo predstavnika skoro svih političkih partija vladajuće koalicije u Novom Sadu i direktora gradskih preduzeća, te "više od 300 gostiju iz sveta politike, biznisa, umetnosti, sporta i estrade", saopšteno je iz ovog pokreta.

Pokret "Dinara, Drina, Dunav" pojavio se u javnosti prvi put početkom novembra kada su održani izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora Mesne zajednice Bukovac i tada su nastupili u koaliciji sa Romskom demokratskom strankom, Srpkim pokretom obnove i NS Blok-om.

Bokan je na majskim lokalnim izborima bio nosilac liste Romske demokratske stranke i nedavno je saslušan povodom afere oko kupovine glasova na tim izborima.

Kada je posle izbora formirana vlast koju su predvodili DS i LSV, Bokan je postao savetnik direktora na Spensu, da bi promenom vlasti došao na mesto direktora Urbanizma. On je i ranije radio u gradskim firmama. Bio je direktor Sektora kupalište, ugostiteljstvo i turizam u JKP "Gradsko zelenilo" dok je tom firmom upravljala DSS, kao i viši samostalni referent za unutrašnju kontrolu JKP "Novosadska toplana" dok je Toplanom rukovodio SPO.

  • 09.08.2014 20:13
    Gradanka
    Sve bi to bilo dobro da i oni ne zaposljavaju u javnimpreduzecima svoje ljude za kojima u njima nema nikakve potrebe. Nisu nista bolji od ostalih.e
  • svetislav

    11.02.2014 09:00
    Moj NOVI SADE da nije dinare drine i dunava nebi se ti sad zvao NOVI SAD,a ovi komentari protiv neka malo citaju istoriju da znaju sta pricaju.Puna podrska i da sto veci broj se uclani da nas bude vise od Cedini,Cankovi,DJilasovi i ostali pametni srba evropljana

  • Dia Miladin Michel Maricanović

    26.12.2013 07:06
    ESTETSKI STANDARD
    Poštovani gospodine u našem narodu obično kažu"Neverni Toma",na sreču ima ih drugačijih.
    Pozdravljam vašu korisnu inicijativu!
    Bivši sam "OTPORAŠ"uporno se borim protiv urbane mafijeidevastiranja urbane sredine.
    Beograd kao i Novi Sad imaju istu sudbinu.
    Zadnji je čas da ambijent gradskog jezgra sačuva svoj identitet i da se poštuju estetski standardi. Udružimo se i uspečemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti