Vučević tri sata pregovarao sa upravom ATP Vojvodina

Nakon što su skoro tri sata gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević i uprava ATP "Vojvodina" pregovarali u Gradskoj kući, saopštili su da neće iznositi informacije sve dok ne bude postignut dogovor.
Nakon što su skoro tri sata gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević i uprava ATP "Vojvodin" pregovarali u Gradskoj kući, saopštili su da neće iznositi informacije sve dok ne bude postignut dogovor.

Vučević je rekao za RTV da treba sačekati i da Skupština grada da svoje mišljenje. U međuvremenu, bivši radnici traže da im se isplate dugovanja i najavljuju proteste.

Predsednik Nadzornog odbora ATP "Vojvodina" Nikola Lapčević, direktor tog preduzeća u reorganizaciji Bojan Škrbić i stečajni upravnik Nikola Pavlović sastali su se sa gradonačelnikom koji ih je pozvao da razgovaraju o presudi i mogućnosti da sa naplatom milijardu i po dinara iz gradskog budžeta sačekaju do odluke Vrhovnog kasacionog suda.

Predstavnik bivših radnika Ljubomir Lelović rekao je da će svakako zahtevati da isplate budu što pre. On je dodao da ukoliko bude potrebe, da će radnici organizovati i mirne proteste do ispunjenja svih zahteva. Radnici traže da im se isplate zaostale zarade i poveže staž, kako bi oni koji su stekli pravo na penziju mogli i da ga ostvare.

Ranije je rečeno da pojedini infrastrukturni projekti koji su planirani za ovu godinu u Novom Sadu možda neće biti realizovani, zbog odštete koju bi grad trebalo da isplati ATP "Vojvodina". Rok za isplatu 1,3 milijarde dinara ističe u petak.

  • Maja

    21.02.2013 15:08
    Ne Gojkovic :D
    dosta sale, radnici ove firme su neduzni treba ispostovati njih i isplatiti im sve, dok su oni zaboravljeni i niko ih se ne seti, RAZNE MAJE I MILOSI se slobodno vozikaju i trose novac a druge su upropastili. AJDE SRBIJO UCINI NESTO ALI ZA PROMENU DA NE BUDE SRAMNO.
  • pera kojot

    21.02.2013 00:54
    Zna se ko je kriv!
    2006.godine su radikali bili na vlasti u Novom Sadu, sadasnji naprednjaci i oni su potpisali ugocor sa Devicem. Maja, Vucevic i Mirovic su direktno odgovorni za ovu aferu i treba da odgovaraju za svoja dela! Ne mogu sad da se kriju iza toga da su promenili ime!!!
  • sol

    20.02.2013 14:23
    Velike su pare u pitanju i nadam se da ce Gradonacelnik uspeti da isposluje najboji moguci scenario za otplatu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti