Vladajuća koalicija podržaće izveštaj stručnog tima

Odbornici vladajuće koalicije u Skupštini grada podržaće izveštaj Stručnog tima o sagledavanju činjeničnog stanja i predlaganja rešenja u sporu koji protiv Grada vodi ATP Vojvodina, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Siniša Sević.
Odbornici vladajuće koalicije u Skupštini grada podržaće izveštaj Stručnog tima o sagledavanju činjeničnog stanja i predlaganja rešenja u sporu koji protiv Grada vodi ATP Vojvodina, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Siniša Sević.

Sević je na konferenciji za novinare rekao da će odbornici vladajuće koalicije na sednici 22. februara podržati izveštaj u kom se predlaže da Grad zatraži reviziju postupka pred Vrhovnim kasacionim sudom Srbije.

"Mi smo svesni da ovaj zahtev ne može dazaustavi eventualno izvršenje presude. Zbog toga je gradonačelnik Miloš Vučević juče i započeo pregovore sa poveriocima u ATP Vojvodina, kako bi se sačekala odluka Vrhovnog kasacionog suda i sagledao način kako da se razreši spor", kazao je Sević.

Prema njegovim rečima, imovina JGSP Novi Sad se mora zaštititi, ali se u isto vreme moraju poštovati i odluke suda. "Socijalistička partija Srbije od prvog dana potpisivanja ugovora sa ATP Vojvodina nije imala ništa protiv izgradnje autobuske stanice, ali je naše stanovište da u gradu mogu da rade dve stanice, jer niko nema pravo na monopolski položaj", kazao je Sević.

  • 21.02.2013 09:16
    anonimus nelaprdaj ona stara je privremeno resenje pa dozivi 40ti rodjendan ova nova se vec raspada a ni peti rodj nema stvarno zsluzujemo nesto bogu iza nogu i za deset god gore nego ovo sto trnutno imamo
  • 21.02.2013 07:57
    Na korist građana Novog Sda
    Ugovor se mora ispoštovati ,i da grad dobije autobusku stanicu kakvu zaslužuje a ne onu šupu krajnje nebezbednu ,za građane i vozila .Sadašnja stanica ne bi zadovoljila standarde EU,a hoćemo tamo,pa izvolte.
  • sofronije

    20.02.2013 16:35
    @racun
    Sta se jedite?

    Ne mogu oni toliko da pokradu koliko mogu da
    uticu na nova zaduzivanja naseg grada.

    Te dugove ce vracati i nasi unuci.

    Sto se "sadasnjih vlasti" tice, zalozice oni i Tvrdjavu samo da dobiju jos novaca .

    Kad je prazna kasa,nastaje velika nervoza:
    "mala bara mnogo krokodila".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti