Studenti iz 113 zemalja gosti Novog Sada

Novi Sad trenutno je domaćin za preko 250 studenata iz 113 zemalja sveta koje su članice studentske organizacije AISEC.
Novi Sad trenutno je domaćin za preko 250 studenata iz 113 zemalja sveta koje su članice studentske organizacije AISEC.

AISEC je jedinstven po tome što je jedina organizacija koju, na bilo kom nivou, čine isključivo student. Tokom godišnjeg skupa te organizacije, organizovan je i jedinstven događaj – Alumni biznis forum.

Tokom međunarodnog sastanka predsedništva studentske organizacije AIESEC, organizovan je i poslovni forum, prvenstveno kao platforma za razmenu ideja između svetskih ekonomskih lidera i studenata. Ovo je jedinstveni događaj kada su privlačenje investicija, inovacije i budućnost u poslovnom svetu, samo pozadina mnogo šire priče.

Kako su predavači ljudi koji su u bliskom kontaktu sa novim poslovnim modelima i još uvek istražuju mogućnosti naše privrede, vrlo brzo najkonstruktivnije diskusije dovode do razmene jedinstvenih iskustava studenata i predavača pa time i pronalaženja prostora za međusobnu saradnju u budućnosti.

  • 25.02.2013 12:29
    @AIESEC
    Uopšte nije taj deo sporan, već tvrdnja da je AIESEC po tome jedinstven. Od svih organizacija koje deluju u Novom Sadu i deo su udruženja ili asocijacija na evropskom ili svetskom nivou, jedino mi IEEE pada na pamet kao neko ko u svom članstvu ima ljude koji nisu studenti.
  • AIESEC

    25.02.2013 10:20
    Ogovor
    @Pazljivost, konferencija je organizovana tako da delegacija iz svake zemlje placa sebi smestaj tokom konferencije dok se partnerstvima dobavljaju dodatne potrebstine za samu konferenciju, to je model koji AIESEC u Srbiji primenjuje vec vise od 15 godina.
    @Anonimus Glavni uslov za clanstvo u AIESEC-u je da ste student i ispod 27 godina, to je javna informacija. Vise o projektu na gls2013.org Pozdrav,
  • Pazljivost

    24.02.2013 19:28
    Ko placa ovo zadovoljstvo? Cisto da znamo kome da kazemo: Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti