Od petka znatno manje taksija u Novom Sadu

Na novosadskim ulicama od sledećeg petka neće biti više od 1.300 taksija jer će taksi vozila morati da imaju TX tablice.
Na novosadskim ulicama od sledećeg petka neće biti više od 1.300 taksija jer će taksi vozila morati da imaju TX tablice.

"Novosađani će tako po tablicama moći da budu sigurni da li ih vozi taksista koji je regularan i ovo će dovesti do smanjenja divljih prevoznika. Ovo smo čekali jer će policija i inspekcija morati da reaguju na svakog neregularnog taksistu, pri čemu od 1. marta stupa na snagu odredba koja propisuje da vozila moraju da imaju euro tri motor", kaže predstavnik udruženja SITANS Milan Paunović.

Pedstavnici taksista procenjuju da će u gradu verovatno ubrzo biti i više od 1.300 vozila sa ovim tablicama, jer mnogi čekaju vreme registracije da preuzmu nove tablice.

Podaci iz 2012: od oko 1.700 taksista u Novom Sadu, svega oko 500 poseduje potrebne dokumente za rad.

  • MANRAK

    01.03.2013 19:56
    prva strana@ sive boje crven taxi
    I imaš moje komentere na zadnjem postu o tx-upa vidi tamo ko sam možda me i shvatiš šta sam ti objašnjavao...
  • MANRAK

    01.03.2013 19:53
    sive boje crven taxi
    Da završim sa tobom diskusiju na tebi bolan način, ali istinit. Pričao sam i danas i juče sa tvojim kolegama iz crvenog taksija,i rekli su mi koliko si "pošten" jer su te prepoznali po načinu komunikacije...Koliko ono beše ti auta "legalno"iznajmljuješ? Ti misliš da se u Srbiji stvari menjaju na bolje,pa vadiš vizu za Australiju?? Sve to tvoje kolege znaju,pa me jedan upita kako ga nije sramota? Zato gospodine crveni,bolje 3 puta razmisli pre nego pustiš jezik u rad...jer ništa nije onako kako se čeni,jel da?
  • sive boje crven taxi

    01.03.2013 18:19
    MANRAK-pao ti je mrak
    Ne razumem se u sve,to nisam ni spomenuo!Ali ovo što radim vrlo dobro poznajem!10god sam u ovom poslu ne treba mi advokat i neko sa strane da mi crta,trudim se da budem ispravan i legalan a sa druge strane tražim da i drugi poštuju zakon i rade po istom!Za sve treba da važe ista pravila i svi da budemo isti!A što živimo u Srbiji i mislimo da se nikada ništa neće promenuti,ja nisam tog mišljenja!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti