"Nezavisnost" protiv "ekonomskog patriotizma"

Predsednik ujedninjenih granskih sindikata "Nezavisnost", Branislav Čanak, ocenio je da je ideja da se u rad propalih državnih preduzeća uključe domaći biznismeni potpuno besmislena i nazadna.
Predsednik ujedninjenih granskih sindikata "Nezavisnost", Branislav Čanak, ocenio je da je ideja da se u rad propalih državnih preduzeća uključe domaći biznismeni potpuno besmislena i nazadna. Kako on ističe, u ovakvom načinu rada ostaje nejasno kome pripada preduzeće i šta će se u njega ulagati. Prema njegovim rečima, svaki iole poslovan čovek bi javno trebalo da osudi ovakvu ideju.

"Je li to deo patriotizma, da se odrekne nekoliko miliona evra? To je devastacija biznisa, sprdanje sa biznisom", rekao je on.

Prema poslednjim vestima iz Vlade Srbije, priprema se izbor profesionalnog rukovodstva za ove firme. To ne uključuje bilo kakva novčana ulaganja. Na nedavnom sastanku sa ministrima i sindikatima, preduzećima su pomoć u upravljanju ponudili, između ostalih, Miodrag Kostić, Miroslav Mišković i Milan Beko. Prema njihovim rečima, ovakav potez predstavlja "ekonomski patriotizam".

  • mina

    22.04.2010 22:52
    besplatno?
    Miodrag Kostić, Miroslav Mišković i Milan Beko.. haha.. pa kome su oni pomogli osim sebi.. i ovo bi da dobiju dzabe.. pa njih trebamalo proceprkati kako su dosli do toga sto imaju i sigurno bi sebi obezbedili drustveno koristan rad na bar 5.987 radnih dana.. e onda bi pomogli :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti