Pedijatri od 15. marta dežuraju u Vršačkoj

Zavod za hitnu medicinsku pomoć će od 15. marta imati pedijatrijsku službu, čime će problem sa dečjim lekarima tokom noći biti rešen.
Zavod za hitnu medicinsku pomoć će od 15. marta imati pedijatrijsku službu, čime će problem sa dečjim lekarima tokom noći biti rešen.

Iz Doma zdravlja će preći četiri pedijatra i četiri pedijatrijske sestre, a kako kaže direktor Zavoda za hitnu pomoć Bogdan Živanović, oni će privremeno dežurati u ambulanti u Vršačkoj ulici na Telepu, dok se ne pronađe odgovarajući prostor.

"Privremeno noćno dežurstvo pedijatrije najverovatnije će se obavljati u prostorijama Doma zdravlja u Vršačkoj na spratu, tamo smo našli prostor koji zadovoljava trenutne potrebe", kaže Živanović i dodaje da su u toku pregovori sa Poslovnim prostorom oko dobijanja lokacije na Novom naselju.

On je dodao i da je po preuzimanju dužnosti zatekao mnogobrojne probleme u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Prema Živanovićevim rečima, prethodno rukovodstvo nije brinulo o zaposlenima, lekari nisu imali odgovarajuću opremu za rad, dok su stimulacije na platu dobijali samo određeni zaposleni.

  • jo

    27.02.2013 18:52
    A sto se ne koriste prostorije nekog doma zdravlja kad su i onako nocu prazne?
  • E ajd

    27.02.2013 16:47
    sad ruku na srce
    koliko Vas je koristilo usluge nocne pedijatrijske sluzbe?????
  • MANRAK

    27.02.2013 13:25
    ma haj`te molim vas..
    Dobro je da niste našli adekvatan prostor za pedijatriju u Ćićižbunovcima...bilo bi mnogo bliže onima iz Petrovaradina,Kamenice ili Klise.To je odnos grada-države prema povećanju nataliteta i protiv bele kuge...svaka čast,pravi načini za stimulaciju mladih na kolebljive odluke da postanu roditelji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti