Novosađani u potrazi za ukradenim biciklom svetskog putnika

Trend krađe bicikala svetskim putnicima došao je i u Novi Sad, te su tako, nakon krađe bicikla Japancu Riu Asađiju i Švajcarcu Julijanu Sabauu u Beogradu, na red došli i novosadski biciklistički putnici.
Trend krađe bicikala svetskim putnicima došao je i u Novi Sad, te su tako, nakon krađe bicikla Japancu Riu Asađiju i Švajcarcu Julijanu Sabauu u Beogradu, na red došli i novosadski biciklistički putnici.

Čongoru Kasi, učitelju osnovne škole "Petefi Šandor" iz Novog Sada, ukraden je bicikl kojim je proputovao Evropu i kojim svakodnevno vozi po gradu i van grada.

Bicikl je ukraden ispred glavnog ulaza ove škole za vreme održavanja nastave.

Uz policiju, neposredno nakon krađe, alarmirani su i mnogobrojni novosadski biciklisti putem društvenih mreža. Nekoliko solidarnih biciklista se u roku od nekoliko minuta našlo na svojim dvotočkašima u potrazi na novosadskim ulicama, ali bez rezultata. Pokradeni vlasnik je naknadno najavio i novčanu nagradu za nalazača.

Uprkos svemu Kasa veruje da će lopov uskoro biti uhvaćen, a bicikl nađen, jer postoje svedoci i kamera obezbeđenja, a bicikl je veoma prepoznatljiv među mnogim novosadskim biciklistima i serviserima budući da se radi o malo zastupljenom modelu.

  • Milenko Stakovic

    28.02.2013 02:33
    Resenje:
    Neke od drzava iz okruzenja napravili su zanimljivu TV emisiju o kradji bicikala. Vezali si bicikli na mesto gde moze da se ukrade lakse nego sa glavne ulice, postavili kamere i ulozili par dana u posao "hvatanja lopova". Desetak lopova je uhapseno, snimljeno i javno pusteno na televiziji.Svaki sledeci koji pomisli na kradju pomislice i na trenutak istine !!! Bar se nadam ....
  • Iz iskustva

    27.02.2013 17:53
    Teško da će ga naći na Najlonu, a evo i zašto!
    Ovo je anegdota, nije vic!

    Mom petnaestogodišnjem rodjaku su takodje ukrali bicikl. Kad je bio s majkom na buvljaku (u pitanju je grad u Srbiji od 20.000 stanovnika) video je neki bicikl i čisto iz radoznalosti pitao pošto je. Prodavac je rekao cenu, a na to se majka dečaka našalila sa prodavcem kako kad bi kupila taj bicikl verovatno bi je ceo grad jurio (aludirajući da je bicikl ukraden). Prodavac je na to odgovorio: Ma neće, gospodjo! Nije ukraden ovde nego u Beč!
  • Tea

    27.02.2013 17:38
    Pre par godina upoznali smo lopova na sudu i sta je bilo nista.Tuzite ga pa da vam nadoknadi stetu.Ovde ni platnenu kesu u radnji ne smete ostaviti,naravno praznu.Nemam vise kljuc za bicikli jer ga ne ostavljam.Nije lepo rugati se,sve sto vam ukradu je strasno pa i kisobran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti